Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van ez? Mit változtassak?
Én amikor új helyre kerültem nem igazán foglalkoztam azzal ki kicsoda, mivel főnök többnyire bemutatta az egész gyárat tetőtől padlásig, és amerre jártunk, mindenkinél lefutottuk a tiszteletkört. Én úgy voltam, hogy mindig mindenkinek köszönök amikor találkozunk egyszer, néha eldurrantok egy 'jó pihenést', szóval adom magam, aztán majd úgyis megszoknak.
Nem akarom tovább ragozni, a lényeg, hogy először főnök nyitott, vele napi szinten tárgyaltunk meg szakmai és közéleti dolgokat is egyaránt, aztán szépen lassan mindenkivel váltottam néhány szót, általában ők kérdezték meg, hogy mit tanulok (gyakornok voltam), és akkor ebből kibontakozott később valakivel nagyon jó kapcsolat.
Légy érdeklődő, de nem kell nyomulni. Egy hónap múlva neked is több tapasztalatod lesz, hogy kivel jó beszélgetni, kivel nem. Aztán az ebédlőnél általában van pár klikk, ez alapján betársulsz valahova, jobb, ha az elejétől oda ülsz, akikkel közvetlenül dolgozol. Ja, és végezd a dolgodat profin, annál jobb beszállókártya nem is lehet!
Nem tudhatod, hogy milyen előzmények után kerültél oda. Lehet, hogy az elődöddel nagy barátságban voltak, de elküldték, és most emiatt nem nyitottak rád.
Szerintem nem érdemes tolakodónak lenni, inkább tedd a dolgod, legyél kedves és várj türelemmel, amíg oldódik a hangulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!