Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen az emo stilus? Az emo...

Milyen az emo stilus? Az emo mitöl emo?

Figyelt kérdés
2008. jún. 27. 08:31
1 2
 11/15 Sidneyy válasza:
100%

Ahogy olvasgattam a válaszokat,hiányérzetem lett. Senki sem említette az emo fajtáit. Szóval lopnám az időt,és elmondanám:

A "sima" emo. Gyakorlatilag nekik mondták el fölöttem az öltözködési stílusukat. Az alapszín fekete,amit kevernek szürkével,fehérrel és rózsaszínnel.

Aztán ott vannak a Saucy emok. Ők élénk színekben járnak,mint pl. lila,kék,piros és sárga. Ugyan így a hajuk is színes (és bár kicsit fura,de jól áll nekik).

Nem lehet kihagyni a Poss-okat sem. A poss az angol Possible (lehetséges) szóból vált ki. Ők csak néha-néha vesznek fel olyan cuccokat,amilyeneket az emosok.

Na meg ott vannak a Half'n emok. Ők belül 100%-osan emosok,de kívül ez nem mindig látszódik.

És persze,kik azok,akiket feltétlenül meg kell említenem? Na? Igen,a Hard'n emok. Ők teljesen depressziós emberek. CSAK feketében járnak,és csak emos zenét hallgatnak. Többször menekülnek fájdalmukból az öncsonkításba,mint a többi.

Ha valaki azt mondja magáról,emos,akkor a legtöbbnek az jut az eszébe,hogy akkor biztos vagdossa magát. Ezek az emberek tévednek. A legtöbb mondjuk... saucy vagy half'n elzárkózik ettől. Hangsúlyozom: a legtöbb (!!!!),vagyis van pár,aki szokta csinálni. De ha valaki azt mondja magáról,hogy hard'n,akkor biztos,hogy csonkítja magát.

2014. jan. 17. 20:50
 12/15 anonim válasza:
11%

Én is emo vagyok, olyan hogy EMÓS nincs! Aki emo, felvállalja belülről magát. A befésült haj a szembe a bújdosást jelenti a külvilágtól. Mellesleg az emo öltözködés csak feketét enged meg, hajnál még a barna elfogadható annak, minden attól különb szín már scene. Érdekes, rocker-emo barátaimmal teljesen jól kijövünk egymással, nem mint az ezelőtti, nagyképű elutasító gyökerekkel. Vajon miért... ^^

16/F

2016. jan. 21. 12:40
 13/15 anonim válasza:
Egy dolog amit most le szeretnék szögezni! Az előttem író, hülyeséget írt, Próbálunk kedvesek, megértőnek lenni. attól hogy te ilyen vagy attól még mi nem olyanok vagyunk mint TE! Szeretném ha azt is tudnád, hogy az EMO nem csak a rock, és a fekete színben merül ki. Szín:Fekete,fehér, szürke (de ezt ember válogatja) Zene: Jelentőségteljes szöveggel ellátott szöveg a jelentős. Az teljesen mind1, hogy most az Pop, Rock, Punk, Rap. Ember válogatja hogy milyen tetszik neki. Én emós vagyok és én a 5 seconds of summer dalait hallgatom. Szóval abba van Pop, Rock, Punk... Ezeket a dolgokat nagyon sok féle képen fel lehet fogni. Én már lassan 10 éve emós vagyok és ez a stílus 12 évesen jött ki nálam azóta is ilyen vagyok. Boldog párkapcsolatom van, és egy csoda szép, boldog családom. Szóval teljes életet élek anélkül hogy bármikor csonkítottam volna magam. Köszönöm.
2016. jan. 22. 21:31
 14/15 anonim válasza:

A kedves második válaszadó normális?????? Miért kell alázni bennünket?

Üdv: Egy emo.

U.I.: Az első válaszadó válasza a legértelmesebb, de ez akkoris egy ÉLETÉRZÉS amit mindenki másképp dolgoz fel. Leírni NEM lehet.

2017. aug. 15. 19:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Igazi időkapszula ez a kérdés... :)
2018. márc. 19. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!