Lehetek ennél magasabb?
Figyelt kérdés
165 cm vagyok, 16 éves(lány). Azt hallottam, hogy ha valaki rendszeresen menstruál, akkor már nem lesz magasabb. Ez igaz? Akkor én sem lehetek magasabb?(nem sokat szeretnék nőni, de azért jó lenne elérni a 170-et)
Köszi a válaszokat.
2013. júl. 26. 20:54
1/7 anonim válasza:
Nem sok köze van hozzá, ez genetika kérdése, hogy mit örököl az ember, de amúgy ez teljesen normális magasság, 18 éves korodra bőven 170 centi felett leszel, addig még nőni fogsz.
2/7 A kérdező kommentje:
ohh..köszönöm szépen :)
2013. júl. 26. 21:02
3/7 anonim válasza:
Hát nem biztos hogy nőni fogysz. Anya is (meg én is) 7. osztályban elértük a 166 cm-t és azóta akkorák vagyunk. :)
De szurkolok neked nagyon, hogy legalább te érd el ezt a magasságot!
Egyébként nem gáz egyáltalán a 165cm, egyik ismerősöm (22 éves lány)152cm , na ő mit szóljon!? :)
15/L
4/7 Rosie_Anne válasza:
Én 152 cm vagyok, 16 éves és azt mondják h már nem nagyon fogok nőni. Mondjuk a családtagjaim is alacsonyak de nem ennyire. Ha a te rokonaid magasabbak akkor neked még van esélyed. Az az 5 cm:DD Meglesz!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
2013. júl. 27. 21:27
6/7 anonim válasza:
Ha lehetne centit ajándékozni, akkor én most kapásból tízet is adnék neked.
16/L/182cm
7/7 anonim válasza:
én is hogyha lehetne
13/L 166cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!