14 évesen 167 cm vagyok, hogyan lehetek magasabb mit kellene tennem, hogy nőjek?
Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 14:59
1/9 anonim válasza:
semmit mert még nőhetsz is akár, mert a szervezeted folyamatosan fejlődik. Ha ez nem elég, hallottam egy műtétről amivel magasabb lehetsz, általában az ázsiaiak csinálnak ilyet, eltörik mindkét lábad, és a töréshez valami csavarokat tesznek, amitől 2-3 cm-rel magasabb leszel.
De egyébként ez a magasság nem olyan gáz, bár attól függ, hogy fiú vagy-e vagy lány.
2/9 anonim válasza:
én 14/L 158 centi vagyok és nem akarok nőni :D DE amúgy az agykontroll is segít. Mondd sokszor magadba, hogy képes vagyok nőni. Fél év és lesz eredménye:)
3/9 anonim válasza:
én 14 évesen 154 cm vagyok de nekem elég :D
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2012. máj. 1. 15:26
5/9 A kérdező kommentje:
az első kommentre válaszolva Fiú vagyok
2012. máj. 1. 15:48
6/9 anonim válasza:
A lányoknak ez tökéletes magasság, én is ennyi vagyok, de fiúban kicsi. Na de 100%, hogy nőni fogsz.
Ez a szüleid magasságától is függ!
Ha apukád 175 vagy annál magasabb,és anyukád is magasabb 160 centinél, tuti te is 170 felett leszel.
7/9 A kérdező kommentje:
Apa 185 cm /anya 169 cm
2012. máj. 1. 20:15
8/9 anonim válasza:
Akkor megnyugodhatsz, még fogsz nőni. Én most 17 éves vagyok de még mindig növök szóval te se aggódj
9/9 anonim válasza:
24-26 éves korodig nősz, alakulsz. Ha a családfádban vannak magasabbak, akkor te is magas leszel, de a ha Te így vagy magasabb mindenkinél, nem biztos, hogy nősz még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!