Szerintetek jó alakja van ennek a lánynak? (kép)
2013. júl. 26. 18:31
11/22 anonim válasza:
szerintem nincs jó alakja mert a hasa elég gáz ilyen úszógumival biztos nem fog elsüllyedni a vízben .Nem egy szépség de kinek mi a szép alak nekem 10 kilóval kevesebb a jó alak.
12/22 anonim válasza:
Utolsó ha neked 10 kilóval kevesebb kell, akkor menj a kórházba, keress anorexiásokat.
13/22 anonim válasza:
Kedves utolsó előtti, az ott nem úszógumi, hanem a hölgy medence csontja. Tudom, hogy manapság nem trendi figyelni biológia órán, de ez azért még így is durva.
14/22 anonim válasza:
kedves utolsó engem ne oktass ki mert egészségügyibe jártam az nem medencecsont ,hanem úszógumi az egy dolog ,hogy széles a csípője de az ott rajta felesleg.
17/22 exronin válasza:
Ez megincsak egy "mond, hogy szép vagyok". Ha tényleg érdekelne az alak akkor nem ilyen képet kell feltölteni.
20/22 anonim válasza:
szép lány, természetesen elérhetetlen a hozzánk hasonlóak számára:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!