Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen az alakja ennek a...

Milyen az alakja ennek a lánynak? (KÉP)

Figyelt kérdés

Szerintem tökéletes. De itt a fórumon olyan sovány nőkről linkelntek be képeket, mint elérendő célt, hogy az ember elborzad. Legalábbis én. Ezek szerint az én ideálom az kövérnek számít a mai divat szerint?

[link]

2013. júl. 16. 20:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
szerintem mehetne még egy kevés a fenekére,amúgy csinos
2013. júl. 16. 20:20
 2/13 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy ez a lány is vékony, főleg a dereka látszik annak a póz miatt, de akkor is van formája, szép izmosak a lábai, nem csupa csont és bőr.
2013. júl. 16. 20:20
 3/13 A kérdező kommentje:
Arról az új hóbortról meg nem is beszélve, hogy "a comboknak középen nem szabad összeérniük".
2013. júl. 16. 20:21
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
igazából az a mai elvárás hogy legyenek kint a bordák,bár sokan nem gondolnak bele hogy a legtöbb képet megszerkesztik hogy legalább melle legyen a lánynak,így kész is a "tökéletes nő"
2013. júl. 16. 20:26
 5/13 piriiiiii ***** válasza:
100%

Tényleg nem nagy darab, de formás.

De nekem a haja jobban tetszik!! Óhhh, ha ilyen hajam lenne!

2013. júl. 16. 20:29
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem bejön, sőt egy kicsi plusz hús sem zavarna rajta...a combok összeéréséről meg annyit, hogy én csak egy lyukat szeretek a hölgyek lába között- és az nem a combok közti. Egy nő nekem a formáitól NŐ, nem attól, hogy simogathatom a bordáit.
2013. júl. 16. 20:29
 7/13 belbolyhocska ***** válasza:
Szerintem is szép alakja van. Valóban izmos, de elférne rajta 3-4 kg plusz izom formájában.
2013. júl. 16. 20:46
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Piriiii, tényleg nagyon szép a haja, de miért ne lehetne neked is ilyen? :) (Szerintem be van dauerolva.)

2013. júl. 16. 21:18
 9/13 anonim ***** válasza:
Hűűű :) Bocsi nem a kérdésre válaszolok, de ő Michael Flatley egyik fő táncospárja, úgymond a "partnere", legalábbis ebben az előadásban azt a szerepet játszotta.
2013. júl. 16. 21:21
 10/13 A kérdező kommentje:
Igen, az egyik videóból szedtem ki a képet. :) Ehhez a step tánchoz mondjuk kell is izom a lábra! :))
2013. júl. 16. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!