Melltartó probléma!?
Figyelt kérdés
itt és még egy helyen az jött ki,hogy 70 D akosárméretem,de sztem ez nagyon nem lehet,mert nemrég 75 B voltam(fél évvel ezelőtt kb...) sztem inkább C kellene,ha tudtok segítsetek.
Mellbőségem 90,mell alatt 70.
2013. júl. 25. 21:16
11/13 anonim válasza:
Nyugodtan próbálj ki nagyobb kosárméretű melltartót. Vannak itthon is, egészen nagy kosarúak is, a Triumph-ban is, vagy Felinában méginkább. De vannak itthon webshopokban lengyel, nagyon nagyon szép darabok, egészen széles méretpalettával (J kosárig is!) Én 84/110-re 85H-t hordok, korábban én is szenvedtem D meg E kosarasokkal, úgy, hogy a körméret volt nagyobb. Sokkal kényelmesebb a nagyobb kosár nekem. A 70/90-re amúgy 70 E, vagy esetleg 75 D-E kosarat is kipróbálhatsz nyugodtan.
12/13 anonim válasza:
Mi a halál faszáért kellett lepontozni, hogy leírtam, hogy nekem ugyanezek a méreteim, és hogy nekem akkor így mi a jó méret? Ebben mi nem hasznos? Száradjon le a keze annak, aki itt lepontozgat a vakvilágba, szánalmas vagy, csak úgy szólok. Eddig nem írtam le ilyet, de most már kibukott.
13/13 A kérdező kommentje:
ezt annak mond,aki lepontozott,am meg mi ebben a szánalmas??
2013. júl. 26. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!