Melltartó probléma!?
itt és még egy helyen az jött ki,hogy 70 D akosárméretem,de sztem ez nagyon nem lehet,mert nemrég 75 B voltam(fél évvel ezelőtt kb...) sztem inkább C kellene,ha tudtok segítsetek.
Mellbőségem 90,mell alatt 70.
nem kell hallgatni az ilyen oldalakra,egy másik oldalon azt írta ki hogy H(??????????)méretű melltartót kéne hordanom
amúgy nem hiszem hogy D kellene,én 110-es mellbőséggel vagyok D és E között
Nekem ugyanezek a méreteim!!! És tapasztalat hogy a 70-es, max 75ös a jó körméret, és ahhoz a C kosár nekem kicsi mert oldalt buggyan ki:( de D-set meg nem gyártanak, szóval csúcs. Legalábbis én még nem láttam a környéken.
Régebben én is 75/B voltam, de fogytam, meg átalakultam.
"Mivel mérettáblázatunk valamelyest eltér az Európában használatostól, megrendelés esetén mindenképpen ajánlott az alábbi táblázat használata."
Ezért lehet különbség.
Ettől függetlenül szerintem jót ajánl a táblázat, elég nagy melled van. Talán próbáld ki a 75/D-t, mert szerintem a 70-es (bármennyire is annyi a körméreted), lehet, hogy szorítani fog, és talán könnyebb is 75-öset találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!