Tényleg nagyon brutális a lábam?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Érdekelne a véleményetek a lábikómról, esetleg a pontozás 1-től 10-ig. Nemrég azt mondták, hogy O-lábam van és hogy elég vaskos a bokám. :( Mit ne mondjak, kicsit elkeseredtem... Vagy szerintetek is igaz? :o
Különben heti 2x alakformáló köredzést csinálok és mellette néha futok is (olyan 2-3 km-t). Esetleg tudtok mondani tippeket, hogy mit csináljak, hogy formásabb legyen?
2013. júl. 24. 19:37
11/17 anonim válasza:
nagyon vékony a combod, ahhoz képest túl nagy a bokád. izmosíts, erősíts combra, és akkor nem fog feltűnni. O -lábról nem tudok ilyen képen nyilatkozni
12/17 anonim válasza:
Dehogy brutàlis, szerintem nagyon szép. De nem ártana egy pózolás nélküli kép is;)
13/17 anonim válasza:
10 ből : 7 o lábat nem tom hogy gondoltad ezek a képek alapján ... tuti szőke vagy ... amúgy jó csaj lehetsz vastag boka ide avgy oda nekem nagyon tetszik így is szexyk a lábaid Kelly kár hogy te is csak 1 olyan nő vagy mint a többi :S
14/17 anonim válasza:
Mondjuk ha rendesen tartanád a lábad....
Egyébként nem tűnik csúnyának.
15/17 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs vele, szépek :) Talán a combodon ha még erősítenél egy kicsit, isteni lenne :D
16/17 anonim válasza:
Szépek a lábaid.. Boka igen... erősebb a szokottnál, de nagyon finoman néz ki.. Nekem bejön. ;) Az én véleményem X2 mert kivagyok rá "hegyezve". Lábfétisem van. :/ :D
17/17 anonim válasza:
Nincs ezzel gond: csini, szuper, szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!