Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Normális, hogy így néz ki a...

Normális, hogy így néz ki a lábam minden epilálás után?

Figyelt kérdés

[link]

Kár, hogy a képen nem nagyon látszik, hogy mennyire vörös... Egy-két óra elteltével még sokkal csúnyább is lesz, és legalább 2-3 napig így néz ki, nem merek rövidnadrágot venni, viszont nagyon-nagyon fáj, ha a hosszú hozzáér. Jegelem, kenegetem, de semmi javulás. (Amúgy gyantánál ugyanez a helyzet.) Mit tehetnék vele? Borotváljam inkább? Már elegem van :(

2013. júl. 11. 10:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen szokott lenni,bár nekem másnapra semmi nem látszik. Próbáld ki a Baba aloeverás testápolóját, nekem azt segít. De ha nem lesz jobb, akkor maradjon a borotva...:/
2013. júl. 11. 10:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. júl. 11. 10:55
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen, másnapra eltűnik. testápolót (és egyéb kenceficét) nem ajánlott frissen epilált bőrre kenni!
2013. júl. 11. 11:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen, sőt sok mindenkinek.
2013. júl. 11. 12:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek ilyen,aki epilál.

Én ezért is tértem át a borotvára.Heti 2x borotválom és kibírja.Nem okoz semmilyen panaszt.Nyugodtan hordhatok bármit.

2013. júl. 11. 14:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen szokott lenni, sőt még ilyenebb: )

Kend be zsírosabb állagú testápolóval (én Niveát használok erre a célra)!

Én a helyedben semmiképpen sem borotválnám, hosszú távon sokkal jobb az epilálás vagy a gyanta. Annyi az egész, hogy érzékeny a bőröd, nekem is az, és még sok más lánynak is. Nekem a szemöldököm is kivörösödik, mikor a kozmetikus gyantázza.

Amit még tudnék javasolni: valamilyen aloe verás bőrnyugtató testápoló.

2013. júl. 11. 14:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért az nem igaz, hogy mindenkinek ilyen. Nekem pl nagyon ritkán lesz ilyen. ÉS ha mégis ilyen, akkor sokkal kevesebb a pötty, és max 1 órán belül elmúlik.
2013. júl. 11. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!