Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha fáj a...

Mit csináljak, ha fáj a gyantázás meg az epilálás is?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírom elviselni... Pedig csak a lábamon csinálom. Miért kell a nőknek szőrtelennek lenni? Fúú... Ha meg borotválom, két nap és kinő a szőr... A szőrtelenítő kenőcsnek van haszna? Vagy valami más ötlet?

2013. jún. 21. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:

de most tőlünk mit vársz???

a krém is ugyan úgy a felületét szedi le, mint a borotva

2013. jún. 21. 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Kozmetikus! Gyantával dolgozik ugyan, de nagy előnye, hogy nagyon gyors. Alig érzed. Pár száz forintért szőrtelenné tesz.
2013. jún. 21. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Kozmetikus, vagy borotválkozz és a gyantázásra szánt pénzt tedd félre, később pedig menj el végleges szőrtelenítésre.
2013. jún. 21. 23:06
 4/6 anonim ***** válasza:

kozmetikus, borotva vagy eltűrés :/

nekem az epilálástól a szeme is könnybe lábad,de arra esküszöm.

2013. jún. 21. 23:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem megszokás kérdése, nekem is fájt eleinte, de mostmár meg sem érzem az epilálást szinte. Hozzászokik a bőr. Ja meg nyilván nem egy olcsó és lassú epilátorral kell vacakolni, hanem jó fajtával ami gyorsan kiszedi a szőrt, nem órákig kínoz.

A szőrtelenítő krém ugyanolyan mint a borotva, semmire nem jó.

2013. jún. 22. 01:59
 6/6 anonim válasza:

próbáltam géppel..nagyon nem jött be..nagyon fájt és pöttyös maradt utánna hetekig..

a gyanta nem vészes,először fáj,utánna már simán kibírod csak légy kitartó! de az a legjobb!!

Krémet meg sztem felehtsd el,akk inkább borotváld!! a krém tömény vegyszer és rendkívül károsíthatja az egézséged!! Hajrááá! :D

2013. jún. 27. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!