Tényleg nagyon brutális a lábam?
Sziasztok! Érdekelne a véleményetek a lábikómról, esetleg a pontozás 1-től 10-ig. Nemrég azt mondták, hogy O-lábam van és hogy elég vaskos a bokám. :( Mit ne mondjak, kicsit elkeseredtem... Vagy szerintetek is igaz? :o
Különben heti 2x alakformáló köredzést csinálok és mellette néha futok is (olyan 2-3 km-t). Esetleg tudtok mondani tippeket, hogy mit csináljak, hogy formásabb legyen?
hát hogy o lábad van-e, azt ilyen kitekert pózokból a jó Isten sem tudja neked megmondani... kellene egy kép szemből egymás mellé tett lábakkal
a vastag boka jogos, tényleg az
meg kicsit lehetnének izmosabbak
Amit látok, nekem azok alapján tetszik, nagyon is! :) Az pedig, h valóban O lábad van-e nem fog kiderülni ezek a képek alapján kedves kérdező...szóval dobjál fel még párat, amin nem úgy állnak a lábacskáid, mint ezeken! :)
10/8
Tudod egyáltalán mi az az o láb? Csak mert a képek alapján nem vagyok biztos benne. :)
Olyan kéne ahol szemből látszik és egymás mellet vannak a lábaid.
A bokád tényleg vastag, azzal sok mindent nem tudsz csinálni, de a vádlira tudsz edzeni, ezáltal a bokád sem lesz olyan feltűnő.(szamárvádli, ülővádli, lábtolón)
A combod is nagyon vékonyka, erősítsd picit.(guggolás, kitörés)
Nekem is ilyesmi a lábam, múltkor egyik ismerősöm anyja elkezdi: neked be van dagadva a lábad? Jaaa, vagy alapból ilyen?? Bocsi!
Jól esett... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!