Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik piercing fáj jobban?...

Melyik piercing fáj jobban? Tragus vagy helix?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy a tragus vagy a helix fájt jobban és melyik gyógyult jobban vagy esetleg ha tapasztalatokat írnátok , megköszönném:)

egyébként van egy 6mm-es fültágítóm, és azon kívül 5 lyuk a fülemben.:)

2013. júl. 22. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyértelműen a Tragus.Csak próbáld me kicsit körmmel összenyomni,és alapból érezhető,hogy mennyire érzékeny.

A Helixel egyedül az a gond,hogy lehet,hogy eltörik a porc,és annak annyi.Viszont ha jól tudom,akkor ez ritka.Csak jó szalonba kell menni :)

2013. júl. 22. 22:12
 2/3 anonim ***** válasza:

nekem a helixek "érezhetőbbek" voltak minden téren a tragusnál. a targusom az 2hétig volt érzékeny, nagyon szépen gyógyult, egy hónap után semmi baja nem volt neki.

mindegyik helixem több hónapig érzékeny volt.

de szerintem ez emberfüggő, hogy kinek mi "fáj" jobban.

én azt mondom: amelyik jobban tetszik olyat szúrass, nem az alapján dönts, hogy melyik mennyire macerás.

2013. júl. 23. 09:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem a tragus szúrása jobban fájt, de gyorsabban és szinte teljesen fájdalommentesen gyógyult. A helix szúrása nem volt fájdalmas, csak kellemetlen egy kicsit, de mire begyógyult megszenvedtem vele.

Annyira nem borzasztó egyiknél sem a fájdalom, hogy ez alapján kellene döntened. :)

2013. júl. 23. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!