Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A tragus piercing jobban fáj...

Fifike99 kérdése:

A tragus piercing jobban fáj mint az orr piercing?

Figyelt kérdés
Igen tudom ez egyén függő.... és ha csináltatnék tragust akkor lövessem vagy szurassam melyik a jobb és melyik nem fáj annyira?

2013. júl. 6. 23:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem nincs orr piercingem, csak tragusom, szóval összehasonlítani nem tudom.

Tartottam én is tőle, hogy fájni fog, de egyáltalán nem volt vészes. 1,5 éve csináltattam, és annyira gyorsan meg volt, hogy már alig emlékszem rá. :)

Mindenképpen szúrasd.

2013. júl. 6. 23:26
 2/5 anonim ***** válasza:

véleményem szerint a tragus fele annyira nem fájdalmas, mint az orr piercing.

minden ékszert szúratunk.

2013. júl. 7. 08:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az orr piercing az egyik legfájdalmasabb szóval a tragus hozzá képest.. :P Szúrasd!!
2013. júl. 7. 09:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem...vagyis én a tragust is alig éreztem, de az orrnál azért összerándultam picit...nem mert annyira fájt, csak ott nagyon érzékeny a bőröm...ahhoz képest a tragus kellemes volt...:)
2013. júl. 8. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:
a tragusba maximum az fáj, hogy hallod ahogy szétreccsen a port, - na az nem kellemes, orr az meg kicsit fáj :D
2014. jún. 11. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.