Olivaolajos öblögetés fehéríti a fogakat?
Hallottatok róla? vagy valaki használta már? Tapasztalatok?
vagy egyéb házi praktikák?
Nem tudom, van-e fehérítő hatása, vagy sem, de szerintem az emberek 80%-a fél percen belül odarókázna. Brrr, ebbe még rossz belegondolni is. :D
Ha fehérebb fogakat akarsz, akkor először is gondold végig, hogy fél éven belül voltál-e fogkövet leszedetni. Ha nem, akkor tedd meg, mert attól hogy nem látványosan és vastagon áll rajta, igenis lehet. És ez is segít sokszor. (sztk-ban ingyen megcsinálják)
Meg tudom ajánlani a blend-a-med 3d white fogkrémet, csodát nem lehet tőle elvárni, de valamennyire észrevehető a hatás rendszeres használat mellett.
Na meg fontos, hogy kávét, teát, bort, kólát, színezőkkel telinyomott dolgokat ne nagyon fogyassz, vagy legalábbis utána 20 perccel moss alaposan fogat.
Házi praktika még a szódabikarbóna meg a peroxid, de előbbi csúnya mikrosérüléseket okoz a zománcon, utóbbi pedig a nyálkahártyát és az ínyt gyilkolja, úgyhogy nem ajánlom.
Hosszabb távon pedig érdemes lehet a fogorvosi fehérítés. Az az egyetlen, ami igazán látványos eredményt ad. De sajnos sokszor érzékeny lesz utána a fog.
2. vagyok
Azt még lehagytam, hogy az ezzel való öblögetés jó a fogíny gyulladásra is, ha esetleg lenne ilyen gondod, illetve aknéra is ajánlják. De még van más felhasználhatósági területe is, de szerintem nekünk lányoknak, csak ezek a lényegesek. Amúgy krémmánián azt olvastam, hogy ez a szer ugyan az, mint az orvosi fogfehérítő, csak kisebb dózisban tartalmazza az összetevőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!