Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Olivaolajos öblögetés fehéríti...

Olivaolajos öblögetés fehéríti a fogakat?

Figyelt kérdés

Hallottatok róla? vagy valaki használta már? Tapasztalatok?

vagy egyéb házi praktikák?

2013. júl. 21. 12:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, van-e fehérítő hatása, vagy sem, de szerintem az emberek 80%-a fél percen belül odarókázna. Brrr, ebbe még rossz belegondolni is. :D

Ha fehérebb fogakat akarsz, akkor először is gondold végig, hogy fél éven belül voltál-e fogkövet leszedetni. Ha nem, akkor tedd meg, mert attól hogy nem látványosan és vastagon áll rajta, igenis lehet. És ez is segít sokszor. (sztk-ban ingyen megcsinálják)

Meg tudom ajánlani a blend-a-med 3d white fogkrémet, csodát nem lehet tőle elvárni, de valamennyire észrevehető a hatás rendszeres használat mellett.

Na meg fontos, hogy kávét, teát, bort, kólát, színezőkkel telinyomott dolgokat ne nagyon fogyassz, vagy legalábbis utána 20 perccel moss alaposan fogat.

Házi praktika még a szódabikarbóna meg a peroxid, de előbbi csúnya mikrosérüléseket okoz a zománcon, utóbbi pedig a nyálkahártyát és az ínyt gyilkolja, úgyhogy nem ajánlom.

Hosszabb távon pedig érdemes lehet a fogorvosi fehérítés. Az az egyetlen, ami igazán látványos eredményt ad. De sajnos sokszor érzékeny lesz utána a fog.

2013. júl. 21. 14:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Én az olívaolajról még nem hallottam, viszont a szódabikarbónát, citromot és az epret sokan ajánlják. Én a szódabikarbónát próbáltam, de nekem nem vállt be, viszont amit nemrég kezdtem el, az a Hyperol tablettával való öblögetés. Gyógyszertárban lehet kapni, 20 szem 600 Ft, 100 szem 1700 Ft. Kb 1 dl vízben oldok fel 3 tablettát és fogmosás után azzal öblögetek naponta 1-szer. Nekem ez az 1dl elég szokott lenni 3 napig. Mindig úgy csinálom, hogy 1 korttyal öblögetek egy ideig, kiköpöm, majd megint egy korttyal öblögetek, kiköpöm, és végül vízzel jó alaposan kiöblítem a szám. Nem szabad lenyelni ezt a folyadékot, mert ez fertőtlenítő szer, csak is külsőleg alkalmazható. Nekem 1 hét alatt látványosan fehérített a fogaimon. Kb 3-4 nap használat után kezdtem el észrevenni a változást. Egyébként minden nap kell öblögetni vele. Tudom ez nem igazán házi praktika, de hatásos, és szerintem nem olyan drága, illetve kíméletesebb a fogzománcnak, mint a szódabikarbóna, eper, vagy citrom :)
2013. júl. 21. 14:52
 3/4 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Azt még lehagytam, hogy az ezzel való öblögetés jó a fogíny gyulladásra is, ha esetleg lenne ilyen gondod, illetve aknéra is ajánlják. De még van más felhasználhatósági területe is, de szerintem nekünk lányoknak, csak ezek a lényegesek. Amúgy krémmánián azt olvastam, hogy ez a szer ugyan az, mint az orvosi fogfehérítő, csak kisebb dózisban tartalmazza az összetevőket.

2013. júl. 21. 14:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Én hydrogénperoxiddal szoktam bedórzsölni a fogaimat minél tobb szazalekos annal jobban hat. Kuponoldalakon hirdetett fogfeheritest ugy tudjak kihozni 100 ezer helyett 10 ezerert hogy ők is azzal dolgoznak ezt. A tesom mondta aki asszisztens és így is nagy a hasznuk nekem bevalt
2013. júl. 21. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!