Olivaolajos balzsamot vettem ma, hogy nőjön a hajam (száraz, töredezett hajra. Stb) Mi a véleményetek? Használ?
A ricinusolaj és olivaolaj sem növeszti a hajat, a hajnövekedés genetika. Ezen egyetlen szer sem változtat. A hajnövekedésnek szakaszai vannak, néha gyorsabban nő, néha meg szinte egyáltalán nem. Ezen nem lehet változtatni. Ha a ricinus hajat növesztene akkor nem csak a hajad nőne jobban hanem szakállad és bajszod is lenne tőle. Sok kozmetikai termékben is van ricinus. Hajvégekre jó valóban az olaj, de fejbőrre nem mert eltömíti a pórusokat, ez pedig a hajhagymák működését akadályozza.
De mint szoktam írni nem kell nekem hinni, sem neten leírt hülyeségeknek és tévhiteknek. Kérdezz meg egy erre szakosodott orvost ha érdekel a téma.
76%-os! Már milliószor leírtad, hogy a hajnövekedés genetika, köszönjük felfogtuk. De ha valaki mégis látja, hogy jobban nő egy olajtól a haja, akkor hagyd meg őt ebben a hiszemben, miért sajnálod tőle? Én is látom, hogy ricitől gyorsabban nő, mivel festve van és látszik a nagyobb lenövés.
Kérdező: hát ez a balzsam sztem max abban fog segíteni, hogy ne törjön a hajvéged. Ami viszont jó, mert ezáltal nem kell vágatni belőle, tehát hosszabb lesz :) de maga a haj nem hiszem, hogy ettől gyorsabban nőne :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!