A kókuszolaj segít-e a seprűs, száraz, töredezett hajvégeken, vagy érdemes más hajvégápolót beszerezni? Hol kapható?
Avon, Kallos hajvégápoló termékekkel kapcsolatban is várnék tapasztalatokat.
Köszi! :)
Jó a kókuszolaj. Mosás előtt is használhatod. Pár órával előtte tegyél annyit a hajad hosszára, hogy éppen hogy kicsit zsírosnak tűnjön. Majd moss hajat. Mosás után törölközőszáraz száraz hajra tehetsz egy keveset. Kis mennyiséget (egy körömhegynyit kb.) szétdörzsölsz a tenyereden, és azzal átsimogatod a hajad hosszát a végektől kezdve. Ugyanezt száraz hajon is megcsinálhatod.
Én szeretem az Avon hajvégápolóját is (a zöld kupakos van). Szerintem jobb, mint a Gliss kur, mert nem olyan sűrű és könnyebb eloszlatni. Nagyon selymes és könnyen fésülhető tőle a haj. Nálam az egy gond vele, hogy hamar elfogy, mert nagyon hosszú és dús a hajam, így kb. 4-5 pumpálásnyi kell rá minden alkalommal.
3-as: most az a dilemmám, hogy melyiket vegyem: a kókuszolajat, vagy az avon hajvégápolóját.
mindkettő szimpatikus. :))
én is kókuszolajat használok. az avonos és a kallos-os kizárva mert sok bennük a szilikon és ugye mint tudjuk az nem jó....
vagy még a ricinus olajjal is megpróbálkozhatsz, de szigorúan hajmosás előtt...én hajmosás előtt 3óráig (ha tehetem) ricinus olajat rakok rá, és mosás után, szárítás előtt kókusz olajat a végekre vagy alfa parf semi di lino olajat. nem törik és végre sikerül növesztenem is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!