Hogyan kell ezt a olivaolajos hajpakolást csinálni? AZ baj lenne ha hetente egyszer hajmosáskor csinálnám?
Figyelt kérdés
azt olvastam itt h hulhat is töle a haj ha sürün alkalmazuk.
Js és csak a haj végekre kell igaz?? mert nagyonnnn zsiros a hajam hajmosás utána 3nap mulva már zsiros is és glis kurt használok van benne olaj (de másal is probálkoztam mindentöl zsirosodik) muszály ilyen samponal mosnom a hajam mert sérülékeny,töredezet és most vigyázni szeretnék rá mert most lett levágatva és hosszu szép töredezet mentes hajat szeretnék irjatokkk
2009. szept. 10. 23:23
1/2 A kérdező kommentje:
olvastam itt már olyat hogy olivaolaj és ubprka lé ettöl nöhet a haj..,meg citromléset,meg mézest, meg tojásost most akkor melyik a bevált töredezet haj(ra) ellen??
és a fejbörbe nem kell ugye?
2009. szept. 10. 23:25
2/2 anonim válasza:
Nekem az egész hajam száraz így nem csak a hajvégekre rakok.:) Száraz hajra rakok annyit, h jusson mindenhova, majd meleg törülközővel betekerem a hajam és hagyom fél-1 órát hatni.:) Én is hetente 1x csinálom és nekem is zsírosodik a hajam elég hamar, de nem lett bajom belőle.:) Nekem az egész hajam törött és száraz volt, de nem akartam levágatni, mert ígyis növesztem és nem valami hosszú. És most úgy érzem sokat javult.:) Szóval kihagyom a fodrászt és növesztem tovább. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!