Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan használjam az olivaolaj...

Hogyan használjam az olivaolajos hajpakolást?

Figyelt kérdés
A hajam alja sajnos nagyon törik, száraz. Szoktam belőle vágatni, ezenkívül nem használok hajvasalót, hajszárítót, egyebeket, és használok rá balzsamot. Sajnos a helyzet nem változik, most megyek megint vágatni az aljából és rávettem magam, hogy ezentúl valami olyan pakolást használok rá, ami tényleg használ. Az olivaolajos pakolásról jókat hallottam, de ezt pontosan hogyan is kell? Esetleg van más házilag elkészíthető recept (lehetőleg ne olyan összetevőkből, amit be kell még szerezni valahonnan, hanem valószinűleg minden háztartásban előfordul), ami tényleg jó a töredezett hajvégekre? Esetleg mi a véleményetek a Kallos termékekről? Még sehol nem láttam ilyen termékeket, de ha tényleg beválik, akkor szeretnék beszerezni, tudjátok esetleg hol tehetem ezt meg?
2010. jan. 24. 20:59
 1/3 A kérdező kommentje:
A hajam sajnos alapvetően nagyon vékonyszálú, ezenkívül 2 havonta festetem is, ez nem tesz valami jót, de erről nem tudok lemondani.
2010. jan. 24. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Kallos hajpakolást csak fodrászkellékesnél kapsz, én tejproteineset használok. Nekem nagyon bevállt, az árával együtt! :)

Egy ideig én is hazsnáltam olívaolajos hajpakolást, mézzel és tojássárgájával keverve. Igazából az is jó volt, 1 óráig hagytam a hajamon. Csak meguntam, hogy utána csomó ideig mostam le a hajamról, utána éreztem egy kicsit még a szagát is...

Szóval a Kallos sokkal probléma mentesebb, csak felkened fél óráig rajta hagyod, majd csak sima vízzel leöblíted. Utána nagyon jó selymes, puha kókuszillatú lesz a hajad! :)

2010. jan. 24. 22:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet. :) Sajnos nem nagyon tudok fodrászkellékesről a közelben, de majd akkor utána járok.:)
2010. jan. 25. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!