Melyik állna jól?
Leszeretném vágatni a hajam ilyen rövidre,mert már meguntam a hosszú hajat:) Csak nem tudom milyen állna nekem jól,mert sajnos kerek arcom van(adottság) Mi a véleményetek? :) Előre is köszönöm szépen:) És nem divatból vágatom le. Jobban szeretek egyedin is öltözködni és a stílusomhoz illene amúgy csak tényleg nem tudom melyik:) Szóval köszönöm mindenkinek és mindenkinek megy a zöld kéz:D 14/L
Szerintem , meg levágathatod nyugodtan ha úgy érzed.
Az hogy meg a fiúknak mi tetszik , meg mi nem az mindegy. Az a lényeg , hogy megadnak tetsszél, és legyen önbizalmad. Mert ha nincs önbizalmad, elbújsz , akkor így se úgyse vesznek észre a fiúk, lehet bármilyen hosszú hajad is.
(én levágattam, hátközépig érő hajamat, valami ilyesmire: [link]
És mindenki dicsérte, hogy milyen jó, hogy levágattam, valamint nekem is sokkal jobban állt, igaz ez már majdnem egy éve volt, de nem bántam , meg mivel a haj vissza nő úgy is, ráadásul mindig jól jön a változás.)
Egyébként Miley haja szerintem jobb. Csak ugye ezt minden reggel állítgatni kell. Ha van türelmed 10-15 percet reggelente rászánni, akkor Vágj bele ! :)
egyébként a Viktoria B. -es haj amit az előttem szóló is linkelt az is jól néz ki ,szerintem.
Remélem segítettem! :)
Majd írd meg hogy döntöttél.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!