Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen rövid haj állna jól...

Milyen rövid haj állna jól kerek archoz?

Figyelt kérdés
Sajnos genetikailag kerek arcom van és leszeretném vágatni rövidre, tudnátok képeket linkelni? Előre is köszönöm :D :) 13/L

2013. júl. 16. 08:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nekem első körben ilyesmik jutnak eszembe:

[link]

[link]

[link]

[link]

sztem a lényeg az, hogy vagy keretezze pár tincs az arcodat, vagy legyen benne vmi kuriózum picit lejjebb, ami eltereli a figyelmet (pl. 4. kép)

2013. júl. 16. 12:17
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi :) de valamilyen zselézettre gondoltam mint pl miley cyrus-nak vagy olyasmira:D de természetesen ment a zöld mancs
2013. júl. 16. 13:22
 3/15 anonim ***** válasza:

[link]

Miley haja nemtetszik:/

2013. júl. 19. 16:19
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszi,de ahogy írtam Zselézettre gondoltam:)
2013. júl. 19. 17:52
 5/15 anonim ***** válasza:
Na, kerek fejhez pont a Miley-s nem áll jól. Inkább legyen neked olyan, ami jól áll, mint ami divatos.
2013. júl. 19. 18:03
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszi:D és ami Hally Barry-nak van? :D nem tudom mennyire divatosak ezek,nem divatból vágatnám le hanem,mert tetszik :) és ment a zöld kéz. Jöhetnek még válaszok:)
2013. júl. 19. 18:53
 7/15 anonim válasza:
nem áll jó kerek archoz, a rövid haj te kis okos:) *-* <3 a hosszú áll jól, meg az egyenes, a göndör kerekíti nagyon :P
2013. júl. 21. 09:58
 8/15 A kérdező kommentje:
És te honnan tudod te kis okos?! ;D amúgy Miley-nak os kerek az arca és jól áll neki:D
2013. júl. 21. 11:01
 9/15 anonim válasza:
Saját tapasztalatból mondom, hogy a kerek archoz is meg lehet találni a megfelelő rövid hajat :) 1-2 dologra oda kell figyelni a vágásnál (mindenképpen tépett fazon,a fülnél is legyen lelógó haj...még az is segít,ha a homlokodat nem takarja frufru), de ezt a fodrászod biztosan tudni fogja. A lényeg, hogy nyugodtan keresgethetsz képeket, de ne egy kiszemelt fazonhoz ragaszkodj, hanem azt is vedd figyelembe, hogy mi állna jól :)
2013. júl. 21. 20:10
 10/15 anonim ***** válasza:
Kerek arca van például Adele-nak, de nem Miley-nak. Neki ovális arca van, amihez minden jól áll.
2013. júl. 26. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!