Mit csináljak? (többi lent)
Ne foglalkozz vele :) Persze hogy kicsi mert 13 vagy, majd még fejlődik a szervezeted és nagyobb lesz esetleg. De én egyszer tuti megpofoznám ha nekem osztálytársam ezt mondaná.
19/L
Hát én így első nekifutásra ezt találtam
"Pici cicikre
Ha azt szeretnéd, hogy a melled nagyobbnak látszódjon, ideális választás lehet egy push-up melltartó, melyet a '90-es évek óta áldanak kismellű nők milliói. A push-up megemeli a mellet, és kissé középre tereli, ezáltal nagyobbnak és gömbölyűbbnek láttatja.
Bátran hordhatsz betétes melltartókat is. Ezekbe a típusokba a kosár teljes területén betétpárnát varrnak, amitől a melled optikailag akár egy számmal nagyobbnak tűnhet. A legjobb, ha olyat választasz, amit ki is vehetsz, ha nem akarsz nagyon feltűnő dekoltázst."
Forrás: femina.hu/szepseg/milyen_formaju_a_melled_igy_valassz_melltartot
És ilyenekre kerestem:
Ne,hogy már 13évesen tömött melltartót hordjon...
A push-up még elmegy,de az se biztos,hogy van a méretedben tömés nélkül.Én hagynám a fenébe a srácot.Azt nem mondanám,hogy jól esne,de tennék rá utána,mert inkább,mint hogy kamu legyen,mert akkor meg azért cikizik.20-21éves korodig nőhet még a melled.Az én egyik bnőmnek is kicsi melle van,pedig idősebb nálad,és mivel leszarta,hogy piszkálják,nem érdekli.
16L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!