Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jogos ha az éven már mindenki...

Jogos ha az éven már mindenki mindenhol jó napottal köszön nekem mindenféle korosztályból?

Figyelt kérdés
A redditen tegnap töltöttem fel 12 képet magamól az elmúlt fél hónapból, hogy hány évesnek saccolnak. 37-42 között volt a 70 kommentból kb 55 db. Amúgy benne vagyok ebben. Ilyenkor kell plasztikáztatni (facelifting, vagy hyaluronsavas feltöltés) magam, ha már nem vagyok már annyira fiatal, de még idős sem?
tegnap 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Mer elkestel ezzel, ilyen oregeknek mar nem erdemes nekiallni. Max lehuznak penzzel, de ugyanolyan rusnya maradsz mar.
tegnap 22:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Vegülis, ha egy 38-39 éves ember már vén, akkor lehet marad a koporsó.
tegnap 22:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Semmikor nem kell plasztikáztatni. Ha szeretnél, az meg nem korfüggő, hanem hogy milyenek az adottságaid. Nekem 45 évesen kb semmi ráncom nincs, facelifting viszont jöhetne. Tesóm a teljes ellentéte.

A "jó napot" meg... nem korfüggő. Itt ahol én élek, kb fele-fele; és olyanok is helló/sziáznak, akiket nem ismerek még látásból se.

ma 00:56
 4/4 A kérdező kommentje:
ma 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!