Hogy nézek ki? min kéne változtatnom? Mi baj velem? 19/L
Figyelt kérdés
Csak véleményeket szeretnék kérni.
Mi szép/mi nem szép rajtam?
10/?
2013. júl. 20. 01:06
41/60 anonim válasza:
eddig nem hittem a házasságban de most már valahogy egész jól hangzik!
42/60 anonim válasza:
az alakod nem rossz, az arcodból semmit se láttam
43/60 anonim válasza:
az alakod jó bár látszik ,hogy alapból vagy ilyen tehát nem edzesz és az arcodra rá nagyítottam nekem nagyon kislányosnak tűnik lehet ha sminkelnéd magad nem lennél ilyen kislányos.
44/60 anonim válasza:
Csak, hogy tisztázzuk a dolgokat, akinek ténylegesen önbizalomhiánya van, az nem pakolja fel magát ilyen oldalakra, hogy mindenki láthassa, itt más van a háttérben. (egy pszichiáter doktorandusz)
46/60 anonim válasza:
10/9
De inkább 15 évesnek nézel ki mint 19-nek de szép vagy :)
18F
47/60 anonim válasza:
Sztem kb. egy átlagos 14 évesnek néz ki, és sztem pontosan tisztában van az adottságaival, csak semmilyen visszajelzést nem kap gondolom az életből.. egyéni szociális probléma. Amúgy sz*rrá van szivatva a hajad, innen látom, h egy csepp élet nincs benne. Bocsi az őszinteségért. 10/5
48/60 A kérdező kommentje:
Ez a természetes hajszínem, sose volt szívatva.
2013. júl. 20. 13:13
49/60 anonim válasza:
14 nek nézel ki átlagos vagy teljesen átlagos tini nincs rajtad kirívóán szép sem kirívóán ronda. De valahogy mégis nem tetszel persze 1 x szurnalak de van benned valami furcsa ami taszit inkább. Remélem nem hari. 5 pont
50/60 anonim válasza:
rettentően gyerekes vagy. nem is értem, akik azt írják, hogy "szurnálak". komolyan nekem van lelkiismeret furdalásom helyettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!