Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változtatnom kéne az életemen? Hogy legyek közvetlenebb? Lányok mi velem a baj?
15éves fiú vagyok és még nem volt barátnőm. Nem vagyok az a tahó,mogyoróagyú és stréber se.
Akik ismernek lányok azok is nem nagyszájúnak ismernek.
Egyetlenegy lánnyal csókolóztam még ő az ilyen népszerű lányok csoportba tartozik, és ő is a viccelődő formámat,meg az udvarias "jajj de aranyos" formámat emlegette másoknak.
Baj van ezzel?:(
Hogy lehetnék más? Nem tetszik a lányoknak ha valaki törődne velük meg udvarias? Tahónak kéne lennem?:(
Nem kell "tahó"-nak lenned, vannak olyan lányok, akik nagyra értékelik a törődést, udvariasságot :)
Sok sikert Neked:)
a jófej csajok szeretik az ijen pasikat ne legyél bunkó! maradjj az aki vagy! az ijen pasikat sok lány kedveli! csak ribancokkal ne kerüljj össze ;P :D
soksikert !
Ha valaki a tahóságra bukik, azt ajánlom messziről kerüld el, mert az mégnagyobb tahó.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!