Lányok mi a véleménytek az arcomról? :D KÉP LENN
2013. júl. 20. 01:02
11/30 anonim válasza:
Szerintem 16 körüli lehetsz. Aranyos arc, bár nekem az első kép nem tetszik(inkább mosolyogj) de egyébként 10/8-9. A has totálisan rendben van:)
16/L
12/30 anonim válasza:
16 évesnek tűnsz. Jó az alapanyag, de el van baltázva. Sejtésem, hogy páwa vagy. Ha igazam van, kérleg, KÖNYÖRGÖM, hagydbel ezt a stílust! :(
Homlokod ne ráncold, mert vén korodra meg fogod bánni, test rendben.
Pár tanács: légy kedves és udvarias az idősekkel és a lányokkal szemben!
10/8
17L
13/30 anonim válasza:
15-16. 10/7 tuti sok lánynak tetszel, de én nem járnék (és 3 éve se jártam volna) veled (18L)
14/30 anonim válasza:
így ez alapján a kép alapján nem tűnsz izmosnak, inkább vékonynak. azt tudni kell, hogy attól, hogy a test-zsír százalékod a béka segge alatt van, még nem leszel izmosabb, csak kiszálkálkásodsz
16/30 anonim válasza:
Soha nem járnék ilyenekkel. Jó lennél ha befejeznéd ezeket a fejeket meg ezt a hülye stílust mert gáz.
19/30 anonim válasza:
Jaj gyerek, most próbáltam ki ha a befeszítem a hasam, akkor nekem is lesz-e ilyen, lett! :D
20/30 anonim válasza:
Undorító primitív páwa...Azt hiszed azért mert ilyen fejeket vágsz azért Te leszel a jani?Kukába véled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!