Miért fordult ekkorát a világ?
Nem olyan régen, cirka 30-40 éve, aki úgy öltözködött mint ma, pl koktélruhában kirakva a lényeg azt a meg lettebb asszonyok k*rvának titulálták volna, manapság ha azt nézed hogy egy bika mellett tipeg magassarkúban egy ilyen nő, mit gondolsz róla? Azt hogy négy fal között olyanokat megcsinálhat a csávónak amit tényleg csak szexfilmekben látsz
Lehet hogy nem rosszabbak, de jobbak sem, sértődés ne essék nagyon szeretem az ilyen lányokat, de itthon a 45éves modern gondolkodású anyámtól is kapnék a fejemre hogy pont egy olyan csajjal ismerkedek akit előttem biztos 2en 3an kikészítettek az ágyba előttem
Egy ilyen csajnak mindig is csak jó és egyszerű lehet az élete ha merész, mert ha jó kezekbe kerül sose lesz gondja a pénzzel...
21/F
azért mert a legtöbben azt hogy adnak magukra annyiban teljesítik hogy magukra kennek egy csomó sminket és felvesznek valami kihívó ruhát
amúgy én pont az ellentéte vagyok,kevés smink,lazább ruhák és megkapom hogy nem vagyok igazi nő mert nem veszek szoknyát meg miért nem veszek cicanadrágot toppal
Szerintem amelyik lány simán csak csinosan öltözik, szépen sminkel, ad magára, arra nem mondja senki, hogy plázapi.csa, meg felszínes.
Aki akkora szoknyában van, hogy a feneke meg a melle kilátszik, 20 cm magas sarok, kiló festék, esetleg 3 cm műszempilla, flegma , beképzelt arc, na arra igen. Nem tudom, miért járnak így, csak azért, hogy a pasiknak tetszenek? De sok pasinak nem jön be , ha vki ilyen közönségesen néz ki.
Amit a legelején írtam, a csinos kategória, az meg szerintem tetszik nekik. És ők valóban nem jobbak/rosszabbak másnál. Vagyis de. Jobbak a plázap.icsára sminkelt csajoknál.
Úgy is lehet valaki szép és feltűnő, ha nem néz ki közönségesen Hiszen vannak olyan szép és természetesnek tűnő lányok is, akik kitűnnek a természetes szépségükkel és szerintem ez sokkal jobban értékelhető tulajdonság, mint ha beáll valaki a kikent-kifent tömegmacák közé.
Igazából mindenkit bántanak. És tudod ki? A Társadalom, összességben. Ha egy lányt érdekel teszem azt a szépirodalom, rávágják, hogy ja, biztos ronda vagy. Vagy hogy kreatív, és festő, akkor rávágják, ja, de biztos ronda vagy. Vagy hogy szeret sminkelni, ja azért, mert ronda vagy, vagy teszem azt tudós pályára készül. Mi a társadalom reakciója? Ja, akkor biztos szódásszemüveges béka vagy. Meg persze ronda. Aztán egyszer csak a társadalom töketlenei (a válaszolók között is van egy-kettő) kifakad, hogy "Miért van az, hogy az összes lány csak a külsejével foglalkozik, miért felszínesek és flegmák és miért nem tanultak, miért nem érdekesek?" Erre én meg azt mondom, hogy hát b.zmeg.
A társadalom nem bírja elfogadni egy csinos nő tényét úgy, hogy az még okos is. A társadalom folyamatosan hibáztatja a nőket a döntésük miatt, hogy milyen ruhát vesznek fel, milyen a hajuk, milyen a testalkatuk. A külsejüket kritizálják, azzal a céllal, hogy megbántsák a nőt, de kérdezem én, komolyan a "csúnya" vagy a "kövér" jelzők jelentik a legnagyobb inzultust egy nőre nézve (de bárkire nézve, nem csak nőre)? Kövérnek lenni tényleg sokkal rosszabb, mint unalmasnak, ostobának, kegyetlennek, intoleránsnak vagy bunkónak? Vagy kivágott ruhákban járni tényleg negativabb és értéktelenebb dolog, mint másokat hibáztatni, másokkal igazságtalanul bánni, vagy mondjuk gyilkolni?
És aztán vannak azok a hölgyek, akik szeretnek csinosan öltözködni, számomra elég visszataszító, hogy egy nő nem öltözködhet csinosan anélkül, hogy valamilyen beteg szexista szerencsétlenség ne jöjjön azzal, hogy biztosan kitartott, és a hálószobában dolgozik meg érte. (hozzáteszem, ha így lenne se lenne senkinek semmi köze hozzá, és ebben én problémát igazából nem is látok.) Az ilyeneknek az a problémájuk, hogy ugyanazzal az általános önbizalomhiánnyal és bizonytalansággal küszködnek, mint a világon a legtöbb ember, ám ahelyett, hogy megoldanák a gondjukat, inkább kihasználják a társadalom és a kultúra erejét, és az érzéseit a saját haszontalanságukkal, tehetetlenségükkel kapcsolatban (más) nőkre vetítik ki úgy, hogy szégyenbe hozzák őket a kinézetük, a testük, a ruhájuk miatt. Szóval gyakorlatilag, aki megszól másokat pusztán a testük miatt megszállottan próbálja irányítani mások életét és testét, mert a sajátjával nem bír elbánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!