Mennyire rossz az alakom?
Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok a legvonzóbb csaj vagyis egyébként az lennék csak a hasam és a mellem csúnya már arra is gondoltam,hogy szilikont rakatok be mert akkor a mellem is nagyobb lenne és a hasam se tűnne ilyen szélesnek.Sajnos máshogy ezen nem lehet változtatni.
2013. júl. 18. 21:01
21/29 anonim válasza:
Unalmas és überbeteges, hogy egy éve rakosgatod magad ki folyton. Nem is tudom, hogy hányadszorra látom már a melleidet itt. -_-
22/29 anonim válasza:
-csini vagy, ha csak ennyi kell akkor tessék :-) Nem vagy csunya, de lehetne egy profil képet is tenni ilyenkor...
-de még mennyire, hogy fent marad. Ki tudja, kik szedik le és teszik fel máshová is
-csípnek a szúnyogok!? Ritka jó nick neved van XD respect :-)
23/29 anonim válasza:
24/29 anonim válasza:
Nincs rajta semmi rossz. A szilikont meg felejtsd el.
25/29 anonim válasza:
Szia!
Gyönyörű, habzsolni való melleid vannak. A hasad is puszilni való. Nyalnálak-falnálak, szóval csodálatos alakod van. Inkább szemészetre kell elmenni ;-)
Hány éves vagy?
28/29 anonim válasza:
Szép alakod van, de nem kezdenék ki veled, és egyáltalán nem kellenél, mert... BUTA VAGY, mint a se*gg. Egy ostoba nő, semmi ésszel. 19/f
29/29 anonim válasza:
napi egonövelő rovatunkat láthatták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!