Mennyire rossz az alakom?
Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok a legvonzóbb csaj vagyis egyébként az lennék csak a hasam és a mellem csúnya már arra is gondoltam,hogy szilikont rakatok be mert akkor a mellem is nagyobb lenne és a hasam se tűnne ilyen szélesnek.Sajnos máshogy ezen nem lehet változtatni.
2013. júl. 18. 21:01
1/29 anonim válasza:
Most fényezést vársz? Mi a bajod?
2/29 anonim válasza:
A tested pont jó. Emiatt pont nincs értelme kétségben lenned.
3/29 anonim válasza:
Szép! De ne lepődj meg, ha kapsz perverz privit :) semmi baj, nagyon szép alakod van! 25 f
4/29 anonim válasza:
Ne legyél már ennyire kishitű. Nagyon jó alakod van, nincs veled semmi baj. Úgy érzem, hogy szándékosan lehúztad magad, hogy azután várd a dicséreteket...
5/29 anonim válasza:
Szerintem te nagyon is jól tudod, hogy nincs semmi baj veled. Sugárzik a kérdésről, hogy "mondd azt, hogy szép vagyok".
7/29 anonim válasza:
Mégis mi bajod van a melleddel?? Milyet akarsz? Hasad meg nincs is..
9/29 anonim válasza:
NE CSINÁLJ VELE SEMMIT! EZ ÍGY ISTENI!
10/29 anonim válasza:
Hát egy kis sport meg nagyobb mell nem ártana, így szerintem nem vállalnálak be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!