Nők, lányok, csajok, mi a véleményetek rólam első látásra?
22 éves srác vagyok.. a képet gyorsan,reggel csináltam.
Nincs valami sok önbizalmam....
Mit tennétek ha egy srác fényes nappal odamenne hozzátok és megakarna ismerni benneteket?kort is írjatok :)
Én nem értem ezt a sok negatív választ. Nekem tetszel, és biztos örülnék ha valami kedves szöveggel odajönnél hozzám az utcán (ami, kedves válaszolók, sokkal normálisabb mint pl neten ismerkedni), viszont sajnálom, hogy elértél egy kisebb mélypontot azzal, hogy feltetted gyakorira az arcod. Legyen önbizalmad és töröld a képet. ;)
22/l
Juj, nagyon hasonlítasz Stiflerre :D
Nem jössz be, de szimpi vagy. :))
Szerintem semmi baj nincs veled,igazán karakteres arcod van.Nem pont az ideálom,de szerintem jól nézel ki,és bárki bármit mond,ne törődj másokkal,legyen önbizalmad:)
17/L
Nekem nagyon szimpatikus vagy. Nagyon hasonlítasz az egyik barátomra, neki is hasonló az arca, erős állkapcsa van és szőke. Barátnőim mind oda vannak érte.
Ez volt az első benyomás, ha jobban megnézem a képet, minél tovább nézem annál szimpatikus vagy. Szerintem helyes srác vagy.
Én csípem az utcán ismerkedést is, egy csábos mosoly, szemkontaktus és már mehet is a csevegés. Sokkal jobban bejön mint a net. Úgyhogy csak hajrá. Légy rámenős és lehengerlő. Jó pasi vagy. Nem kell izgulnod.
26/N
Szerintem helyes vagy :)
Pedig nekem is az ellentéted az esetem, a barna hajú, barna szemű fiúk jönnek be, mégis, szerintem jól nézel ki :)
(Ne értsd félre, nem fogok itt ismerkedni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!