Az emberek nagy része miért ítél első látásra?
én egy 18 éves elkeseredett lány vagyok....
Az emberek nagy része elítél,lenéz engem...úgy,hogy még egy szót sem váltottak velem!
Beképzeltnek,egoistának tartanak....De ezt hogy lehet megállapítani valakiről úgy,hogy még nem is beszéltél az illetővel?
Szeretek kihivóan öltözködni..nagy kivágás,miniszoknya....de én igy érzem jól magam...És szerintem ezen nincs semmi elítélnivaló...
Szeretem ha tetszem a férfiaknak...ha megnéznek...melyik nő ne szeretné?...
Nagyon nehezen ismerkedek....nehezen találok barátokat..pont ezért..mert mindenki első látásra elítél...hogy én biztos egy beképzelt,ócska ribanc vagyok!:(
A férfiakkal is ugyanez a helyzet-...nem mernek odajönni hozzám...pedig nagyon néznek,mosolyognak is...én is visszanézek,mosolygok...de nem jönnek oda!....
Az emberek kerülnek engem...:(
Pedig tele vagyok szeretettel....és ez nagyon bánt...
ezért is lettem kissé antiszociális...:S
Mi lenne, ha kicsit visszafogottabban öltöznél? A ribis ruha és a nyanyás lebernyegek között van még átmenet bőven.
Minden rosszindulat nélkül arra is gondoltam, hogy például túlsminkeled magad, vagy ilyesmi. Lehet, hogy azért néznek meg, mert túl feltűnő vagy, mint egy múzeumi tárgy: jól néz ki, de nem vinné haza senki.
Azért, mert az emberek általában az öltözködésükkel a saját lelkivilágukat fejezik ki, ezért az esetek jó részében következtetni lehet a külsőből a belsőre.
A tapasztalat azt mutatja, hogy azok a nők öltözködnek bájaikat mutogatva, erős sminket használva, akik felszínesek, és nem is szándékoznak a külső helyett a belső értékeikkel megfogni valakit. Az anyagi részed, azaz a tested mutogatása és kiemelése arra enged következtetni, hogy számodra is az anyagi javak a fontosak, azaz pénzközpontúnak, érzéketlennek, üresnek sejtenek az emberek a külsőd alapján.
Nagyon egyszerű ezen változtatni: öltözz csinosan, de ne kihívóan! A férfiak egy részét pl. kifejezetten zavarja, ha mások nyálcsorgatva bámulják a barátnőjét, ezért akik ilyenek, már ránézésre elvetik a Veled való kapcsolat lehetőségét. A többi lány, akikkel barátkozni szeretnél, lehet, hogy tart tőled a külsőd miatt: hogy nem tudja Veled tartani a lépést a divatban, hogy lenyúlnád a pasijukat, vagy hogy mindig ők lennének melletted a csúnyácska barátnők, és hát egyikből sem kérnek.
Az adu a kezedben van: Te döntöd el, mit üzensz magaddal-magadról a külvilágnak. Láthatóan most nincs egyensúlyban a külsőd és a belsőd, és ez meg is látszik a lelkeden. Ideje változtatni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!