Miért van az, hogy sok fiú borotválja a lábát? Lányok nektek ez tetszik vagy mi?
Figyelt kérdés
Annyi ilyen ratyit látok, és én lettem egyszer megszólva, hogy miért szőrös a lábam, miért nem borotválom le...W T F? 18F2013. júl. 18. 08:56
11/17 anonim 

válasza:

En is borotvalom a labam mivel testepito vagyok
12/17 anonim 

válasza:

Én is epilálom, pedig nem vagyok testépítő. Egyszerűen jobban tetszik csupaszon, meg ezerszer komfortosabb is. :) Barátnőmnek is bejön csupaszon. :)
13/17 anonim válasza:
Heló! Én magam is borotválom a lábam, mert szereztem egy nagyobb sérülést még télen és emiatt ilyen kineziológiai tapaszt kellett viselnem. Sajnos ez egy olyan sérülés volt, amit bármikor újra megszerezhetek, úgyhogy mindig borotválom. Nem tudhatod, ki miért csinálja!
16/F
14/17 anonim 

válasza:

Néhány ostoba nő találta ki, hogy a szőr teszi férfivá a férfit, ami persze hülyeség. Az igazság az, hogy mindenki azért borotvál, mert muszáj neki, vagy mert úgy tetszik neki. A buta nők meg ne kritizáljanak, mert nem nekik akarnak tetszeni.
15/17 anonim 

válasza:

Ha túl sűrűn és hosszúra nő a szőrzet, akkor a rövid nacis időszak előtt le lehet teljesen borotválni, hogy nyárra esztétikusan rövid legyen, de ne teljesen csupasz.
16/17 anonim 

válasza:

Miért téma ez egyáltalán? Nem azt csinál mindenki a testével, amit akar?
17/17 anonim válasza:
Én most borotváltam le előszőr, de többet nem fogom az már biztos!! :)))
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!