Lányok! Nektek mi tetszik jobban egy fiún, ha szőrös vagy ha borotválja?
Arc változó. Attól függ mi áll jól neki. van akinek nincs rendes szőr az arcán csak helyenként 1-1 pamacsban nő, az inkább borotválkozzon. Ha van rendes szakálla és nem foltosan nő, akkor a borosta nekem tetszik, csak ne legyen túl hosszú, mert az már szúr. A szakáll nekem spec nem jön be, de még az is tud jól kinézni, ha ápolva van.
A lábat szerintem minden férfi hanyagolja. Kiábrándító, ha csupasz(még kiábrándítóbb, ha jobban tudja tükörsimává varázsolni mint én). Ez alól kivételt képeznek azok akinek muszáj pl úszók, de ha csak dönteni kell erről akkor inkább maradjon szőrös.
A hónalj nálam olyan, hogy nem baj, ha van ott rövid szőrzet vagy csupasz, csak ne 10 centis csimbókokban lógjon.
Az intim terület meg szintén egyéni adottságoktól függ, hogy mi tetszik. Ha erősen szőrös a has, akkor a rövidre nyírt esztétikusabb. Ha nem akkor lehet rövid is és csupasz is.
25N
Arc: ha jól áll neki, akkor egy kis borosta nagyon szexi tud lenni.
Hónaalj: Egy kis szőrzet még oké, de jobb, ha csupasz.
Láb: Undi, ha fiú borotválja:c
Intim r.: Engem a pár cenris szőr totál beindít. Szerintem úgy az igazi dugni.
18/L
arc, hónalj, intim -> borotva
többi -> nem
Imádom, amikor egy férfi izmos, magas és szőrös!
A mackó az igazi ;)
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!