Miért van az, hogy sok fiú borotválja a lábát? Lányok nektek ez tetszik vagy mi?
Nem tetszik.
Ha sportolás vagy valami műtét vagy egyéb speciális dolog miatt egy ideig borotválja valaki, az még oké. De ha nincs ilyen ügye, akkor elég gáz szerintem. Nem szeretem a csupasz csigákat...
Nekem tetszik a szőrös has. :)
A csupaszra borotvált láb pedig visszataszító! A nők borotválják. Igazi férfinek ilyen eszébe sem jut.
Elsővel értek egyet.
Bónusz kérdésre: Nem, szerintem nem gáz. A férfi attól is férfi, hogy szőrösebb, mint a nő. Ilyenek, h hónalj-, láb-, mellkas szőrtelenítés vagy szemöldökszedés stb, az valóban az elnőiesedés jele. (Ha nagyon messzire megyek, melyik hím és nőstény állatot zavar a szőr :D?) Szóval a nők is nagyon sokszor túlzásba esnek ezzel, azért mert elvárják tőlük. (Gondolok itt arra, hogy már-már szemöldököket is leszedetik)
Az én véleményem az, hogy a férfi maradjon szőrős, de igényes! (szőr nem egyenlő igénytelenséggel!!!)
Aki azt mondja, h borotváld le, azt $zarĐ le jó magasról!
Bónuszválasz:
Köldök alatt tök normális, ha van szőr, azzal semmi baj!
Ha már valakinek a válla vagy háta van tele dús fekete szőrzettel, na az nem jön be. De lábon, karon, mellkason és hason is lehet, legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!