Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért olyan b****k a fiúk a...

Miért olyan b****k a fiúk a lányokkal? Pl:én régebb.

Figyelt kérdés

Volt egy fiú osztálytársam aki mindig csúnyának nevezett,de sok más ember szépnek tart,még az Instagramon is szépnek,csinosnak tartanak,pedig én nem így érzem.Jelentkeztem egy modellügynökséghez,de oda nem vettek fel...

De a témához:miért mondják ezt a fiúk?Akinek mondják nincs 5 kg smink,nem öltözik úgy mint egy k***a,nincs nagy melle se segge....

2013. júl. 16. 17:59
 1/2 anonim ***** válasza:

mert lehetetlen elvárásaik vannak

pl:csak szemcerkát és spirált használok,megkapom hogy egy kiló vakolat van rajtam,ezeket sem teszem fel kiakadnak hogy egy igényes nő festi magát

nagy mellem van,de lapos a hasam,megkapom hogy undorító,alacsony vagyok kiakadnak hogy egy nő csak akkor lehet vonzó ha hosszú lábai vannak

sz ard le hogy mit mondanak,semmi sem jó nekik

2013. júl. 16. 19:10
 2/2 anonim ***** válasza:
pontosan! Teljesen igaza van! Kiszámíthataltanok, és ők sem tudják, hogy mit akarnak! Ezt megspékelik a mégiscsak lehetetlen elvárásaikkal, azokat még kombinálják is! Te fogadd el magad, és tartsd magad szépnek, és mások is így fognak rád nézni! :)
2013. júl. 16. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!