Fiuk?! Par kerdes lanyokkal kapcsolatban lent, írnátok?
Koromlakk vagy ne legyen koromlakk?
Ruzs, szajfeny vagy egyikse?
Kifestett szem vagy nem kifestett?
Csogatya vagy cicagatya?
Legyen valamilyeg kiegeszito?
Szinesen oltozzon egy lany ( egy.ket szin) vagy feketen?
körömlakk(korom lakk??)
rúzs
festett
fújj
legyen
szines
Attól függ, hogy mit szeretnél üzenni a kinézeteddel, ezenkivül a férfiak izlésétől is függ.
Ha egy könnyű nőcske szeretnél lenni, aki jó egy egyéjszakás kalandra, akkor valószinüleg csillogva-villogva felkelted magadra a figyelmet. Ha csak nézelődni szeretnél, akkor tul szolid leszel. De ami valóban megfog egy férfit, az ha egy nő szolid bizonyos rejtélyes vadsággal ugymond :)
Átlátszó körömlakk vagy bőr árnyalatú
Rúzs,ne túl rikitó, de sötét se legyen
Cicanadrág, szeretik látni a nő alakját
Kiegészitő a ruhához illő szinben
Ruha ne álljon sok szinből, egy "alapszin" amire épithetsz és árnyalatokban gazdagithatod a második szint
- Mindegy.
- Mindkettő jó!
- Ez alatt pontosan mit értesz? Az úgynevezett szemtetoválást nem szeretem. Nem tudom, hogy miért nem tudják elfogadni egyesek, hogy a pupillát és az akörüli területet leszámítva a szemgolyó színe fehér! Viszont ha a szeme körülfesti magát, és igényes, az nekem nagyon tetszik!
- Inkább cicanaci :-)
- Nem muszáj lennie. Ahogy érzed!
- Színesen, hiszen a fekete a gyász színe, a tarkabarka meg a vidámságé.
-Max. egyszínű, ne ilyen mintás izés, de legjobb, ha nincs
-Mindegy, ha a rúzs nem ronda sznű, akkor tetszik:)
-Inkább nem kifestett, de ha ki van emelve egy kicsit, az nem probléma, nézhet ki jól is
-Cicagatya,de csak akkor, ha olyan pulcsi van fölötte, ami ilyen kötött hatást kelt vagy az is és popsi alá ér
-A kiegészítőket nem szoktam figyelni, egy a lényeg, ne legyen ilyen csili-vili teleköves óra.
-Színesen
Ha szépen kérem, küldesz egy olyan képet, ami a la nature vagyis nincs rajta kiemelve a szemed, nincs rúzs és stb?:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!