Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiuk?! Par kerdes lanyokkal...

Fiuk?! Par kerdes lanyokkal kapcsolatban lent, írnátok?

Figyelt kérdés

Koromlakk vagy ne legyen koromlakk?

Ruzs, szajfeny vagy egyikse?

Kifestett szem vagy nem kifestett?

Csogatya vagy cicagatya?

Legyen valamilyeg kiegeszito?

Szinesen oltozzon egy lany ( egy.ket szin) vagy feketen?

2013. febr. 8. 08:07
 1/5 szántóvető ***** válasza:

körömlakk(korom lakk??)

rúzs

festett

fújj

legyen

szines

2013. febr. 8. 09:16
 2/5 Gerge12 válasza:

Attól függ, hogy mit szeretnél üzenni a kinézeteddel, ezenkivül a férfiak izlésétől is függ.

Ha egy könnyű nőcske szeretnél lenni, aki jó egy egyéjszakás kalandra, akkor valószinüleg csillogva-villogva felkelted magadra a figyelmet. Ha csak nézelődni szeretnél, akkor tul szolid leszel. De ami valóban megfog egy férfit, az ha egy nő szolid bizonyos rejtélyes vadsággal ugymond :)

Átlátszó körömlakk vagy bőr árnyalatú

Rúzs,ne túl rikitó, de sötét se legyen

Cicanadrág, szeretik látni a nő alakját

Kiegészitő a ruhához illő szinben

Ruha ne álljon sok szinből, egy "alapszin" amire épithetsz és árnyalatokban gazdagithatod a második szint

2013. febr. 8. 09:51
 3/5 anonim ***** válasza:

- Mindegy.

- Mindkettő jó!

- Ez alatt pontosan mit értesz? Az úgynevezett szemtetoválást nem szeretem. Nem tudom, hogy miért nem tudják elfogadni egyesek, hogy a pupillát és az akörüli területet leszámítva a szemgolyó színe fehér! Viszont ha a szeme körülfesti magát, és igényes, az nekem nagyon tetszik!

- Inkább cicanaci :-)

- Nem muszáj lennie. Ahogy érzed!

- Színesen, hiszen a fekete a gyász színe, a tarkabarka meg a vidámságé.

2013. febr. 8. 15:20
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi fiúk ;)
2013. febr. 8. 15:22
 5/5 anonim ***** válasza:

-Max. egyszínű, ne ilyen mintás izés, de legjobb, ha nincs

-Mindegy, ha a rúzs nem ronda sznű, akkor tetszik:)

-Inkább nem kifestett, de ha ki van emelve egy kicsit, az nem probléma, nézhet ki jól is

-Cicagatya,de csak akkor, ha olyan pulcsi van fölötte, ami ilyen kötött hatást kelt vagy az is és popsi alá ér

-A kiegészítőket nem szoktam figyelni, egy a lényeg, ne legyen ilyen csili-vili teleköves óra.

-Színesen

Ha szépen kérem, küldesz egy olyan képet, ami a la nature vagyis nincs rajta kiemelve a szemed, nincs rúzs és stb?:S

2013. febr. 8. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!