Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a baj a vékony lányokkaL?

Mi a baj a vékony lányokkaL?

Figyelt kérdés
Megértem én, hogy "csontokkal csak a kutyák játszanak", de könyörgöm, nem minndeki azért vékony, mert fogyózik és minden este telehányja a wc-t. Én vékony vagyok, de nem, egyáltalán nem fogyózok, próbálok hízni, de egyszerűen nem tudok. Ilyen az alkatom. Amikor minket bántanak, az ugyanolyan, mint amikor a kövény lányokat bántják. Rögtön általánosít minndeki, hogy tuti fogyózik meg miért ilyen gebe, amikor nagy részünk nem is tehet róla, hiszen ilyenek vagyunk. Fiúk, valóban azokat a lányokat szeretitek, akiken van mit fogni?
2012. jún. 28. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:
igen azokat. a csontsovány nem szép
2012. jún. 28. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:
"én sem szeretek a csontokkal játszani" szeretem ha van mit fogni
2012. jún. 28. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Elfogadhatatlan, ha 10-ből ketten nem szeretik a pizzát?...
2012. jún. 28. 20:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a kicsit husisabb lányokat szeretem. Rossz ránézni azokra a lányokra, akik AZ úgymond divat miatt fogynak csontsoványra. Akik a génjeik miatt véknyak azokat megértem, fõleg, hogy ezen változtatni is szeretnének.
2012. jún. 28. 22:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos ma már mindenkit megszólnak, ha kövér azért, ha vékony azért, pedig ez nagyon gusztustalan szerintem. Sokan betegség miatt híznak el, sokan betegség miatt fogytak le / nem tudnak hízni, és ebbe bele se gondol az, aki "cukkolja" a másikat
2012. jún. 29. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!