Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, nők mit néztek meg...

Lányok, nők mit néztek meg elsőnek egy srácon, férfin?

Figyelt kérdés

Mik azok a dolgok amik kiábrándítóak számotokra?

Kort is írjatok!

2013. júl. 13. 17:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Stílus. A falat kaparom azoktól a fiúktól, akiken látszik, hogy többet állnak reggelente a tükör előtt, és többet vásárolnak mint én. Legyen egyszerű, laza, igényes, férfias - a rózsaszín pólótól és a csőnadrágtól(főleg azokon a pálcikalábokon)hányinger kerülget.
2013. júl. 14. 13:50
 12/15 anonim ***** válasza:

szem, arc, ruházat és cipő.

de nekem a leglényegesebb az arca...

2013. júl. 14. 14:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Fiatal vagyok, de azért válaszolok. :)

Én a "kisugárzást" nézem. Arckifejezés, ahogy jár, ahogy néz, és amit ad ki magából (én hiszek a kisugárzásban, abban, hogy mindenki körül ott van...) Általában érzem, hogy milyen ember lehet. Kedves, vagy bunkó, értelmes, vagy buta... Persze sokszor téves, amit gondolok, de akkor is szeretem először ezt megérezni.

Aztán én az egész kinézetét egyben nézem. Haja, arca, teste, öltözködése...

Ami kiábrándít, az a páwa és a rosszfiú stílus, vagy az igénytelenség. A túlsúlyos fiúk sincsenek előnyben. Meg hát ugye van, hogy csak simán nem tetszik a kinézete, mert nem az esetem. 15/l

2013. júl. 15. 16:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Arc..szemek, száj, mosoly..kisugárzás. Kezek. Testalkat. Szeretem ha magas egy férfi. (Bár nálam nem nehéz magasabbnak lenni, 158 vagyok). :)Milyen a hangja, beszéde. Azután a többi. Mozgás, öltözködés,gesztusok..

25 vagyok

2013. júl. 16. 17:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Szem. Fül. Testalkat. A kék szem, elálló fül, és sportos alkat jön be.
2013. júl. 25. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!