Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nők mi az a mi ki bír ábrándit...

Laci911 kérdése:

Nők mi az a mi ki bír ábránditani egy férfin az, hogy nincs negmosva a haja vagy azt, hogy nem szép az öltözete?

Figyelt kérdés
Tehát nem szakadt vagy csak nem trendi nagyon egyszerü?És még mi az ami egyből elutasítást eredményez?

2013. márc. 13. 18:11
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha büdös, a megmosatlan haj is undi, meg a fültágító

jah meg a fogmosás sem árt!!

2013. márc. 13. 18:18
 2/9 anonim ***** válasza:
a mosatlan, zsíros haj, továbbá a bűzbomba pasi (dohszag, izzadtságszag, túl sok pacsuli). Plusz automatikus elutasítás: partiarcnak kinéző csávó. (ide képet akartam volna linkelni, de spamként fogta fel az oldal :D)
2013. márc. 13. 18:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Miért nem viselnék el a nők ha valaki ápoltabb mint ők maguk?
2013. márc. 13. 18:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem azzal még nem volt bajom ha a pasi gyenge ruhakban jelent meg(párom pl fecske viselö volt,én idövel szokattam rá a boxerra)Az se gond ha nem borotvalkozott meg.Na de volt egy pasi.Társkeresön ismertem.meg.Jol nézett ki.Talalkoztunk.Na ahogy megpuszilt ,hirtelen kiabrandultam.Olyan büdi bagoszag áradt belöle.A haja a ruhaja a keze..fujj.Pedig cigizek én is,de randi elött veszem a fáradságot frissen mosott ruhat felvenni,hajat ,fogat mosni,pici parfüm,testápolo,rágo vagy cukorka a számba és addig a kb 1 orahosszaig mig várom,készülök nem bagozni...Na meg a fekete fogak...fujj...
2013. márc. 13. 18:48
 5/9 anonim ***** válasza:

"Miért nem viselnék el a nők ha valaki ápoltabb mint ők maguk?"

Az ápoltság nem azt jelenti, hogy úgy csillog valaki, mint a karácsonyfa, hanem azt, hogy tiszta a körme, a bőre, a haja, friss az illata és a ruhája, nem rongyos a ruhája, a cipője.

Ennyi elvárásom van másokkal szemben. Nincs szükség azonban hatalmas karórákra, zselére, divatból hordott (nap)szemüvegre, illetve arra, hogy nagy márkákkal vértezze fel magát valaki. Főleg azért nem, mert semmit sem mutat a viselőjéből. Csak egy lesz a sok közül, a szabványember, egy gyenge teremtmény, aki nem tud elszakadni a szokásaitól, aki valamiféle megfelelési kényszerben szenved, aki behódol a fogyasztói társadalomnak.

Hajat mosni pedig kell!

2013. márc. 13. 18:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Kiábrándító:

A bagó, láb, fokhagyma illetve alkohol szag, sárga fogak, zsíros haj, koszos körmök, melegítő nadrág, férfiatlan testalkat, szőkehaj-kékszem, fitnesscipő, szandál zoknival, izzadságszag, trapéz nadrág, T alakú póló :P

Legalábbis nálam.

2013. márc. 13. 19:22
 7/9 A kérdező kommentje:
De akkor ha valaki szereti ha jól nézz ki akkor az màr bűn?Kevés olyan nő van aki nem a trendy fazonokra bukik nem sportos nem trendi akkor màr nem nyerő én ezt vettem észre persze discoba volt ez...
2013. márc. 13. 19:24
 8/9 anonim ***** válasza:

amíg nem mocksosak a ruhái, és nem rohad le róla a póló, engem nem érdekel, hogy öltözköik. Nyilván, jobban tetszik egy divatosabb összeállítás, de nem mérvadó. Ha már hosszabb haja van, akkor ápolja. Ha rövid, akkor is mossa meg néha-néha. Ha szakállas, szőrös, ritkán borotválkozik, az nem érdekel, kifejezetten szeretem a borostát. Ha büdös, az már zavar.

Ami egyből elutasítást eredményez az az, ha rohad a foga, büdös vagy személyiségileg egy tuskó, hímsoviniszta gyökér.

2013. márc. 13. 23:17
 9/9 anonim válasza:
Ez eleg hulye kerdes mar ne haragudj! Termeszetes dolog h minden ember szerintem ferfiak is huzodnak azoktol az emberektol, akik nem tisztak!,budosek,udoritoak...egy olyan ember konyezetebe rossz lenni...kebzeld el h elmesz egy csajjal randizni es a foga sarga ,szajszaga is hozzad erzik ,kivan izzadva,a ruha nem a legtisztabb,korme alat a piszok es kozeledik hozzad h csokoljon meg :D megcsokolnad???? szerintem ezek ilyen alapok amit kene tudni,a ruhaval kapcsolatosan nem az a lenyeg h trendi legyel,szerintem lehetsz egyszeru is csak tisztan es apoltan!most mondok egy peldat eleg egy feher polo egy farmerral plusz ezek a higeniak borotvakozas ,kormok apolasa ugyszinten fiuknal is ,fog mosoas ,furdes deo es egy kis parfum,na meg a hajat se felecsd el ....amugy ez attol fug mien csajt szeretnel ha neked egyszeru csaj kell akkor oltozz ugy,ha te nem ered be az egyszeruvel neked ilyen cicaba kell akkor ne is vard h rad nezzen,ha egyszeruen oltoszkodsz nem trendin,macsosan,meg persze a kulso is szamit ... :Digen tudom ez rossz de sajnos ez igy van...
2013. márc. 17. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!