Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nálam van az, hogy ösztönösen elkönyveltem magamban a szép lányokat mindenfelé negatív jelzővel és emiatt kerülöm is őket? Más fiúnál is van így?
Ha nincs ló, jó a szamár is?
Kb ezt csinálod...
Bennem is van valami ilyesmi, bár inkább a jellem alapján ítélem meg őket... - Például ha látok egy jó csajt az utcán, akkor őt nem ítélem el, mivel nincs rá okom.
De akiket ismerek látásból - egy iskolába járunk -, azoknak a jellemét elég egyszerűen meg lehet állapítani, hisz egyik másiknak lerí az üresség az arcáról, vagy hogy mekkora egy paraszt lehet, több megerősítést is kaptam olyanoktól, akik ismerik az illetőket...
Szóval ja, nem csak te vagy így, de alaptalanul ne ítélj el senkit. Én már úgy vagyok vele, hogy akin látom, hogy nem jönnénk ki egymással, már külsőre is, azt elkönyvelem negatívnak, hiába néz ki jól...
Csúnyácska? Átlagos? MIVAN?
Attól függ, ki mennyire ad magára. Egyébként a szép lányokkal szemben mindössze azért van előítéletem, mert:
1) Valószínűleg legalább 5-en udvarolnak neki
2) Bizonyára sokkalta tapasztaltabb párkapcsolatok terén, mint én, így eleve hátrányban érzem magam.
Hiába, nekem ilyen előítéleteim vannak, még akkor is, ha tudom, ez nem igaz minden kellemes kinézetű csajszira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!