Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a hugom lassan...

Mit tegyek, ha a hugom lassan magasabb lesz nálam?

Figyelt kérdés
A 2 évvel fiatalabb hugom lassan magasabb lesz nálam! Alacsony vagyok 160 cm 15 éves létemre. Nagyon ciki lenne, ha ő magasabb lenne nálam. Mit fogyasszak, vagy mit tegyek hogy gyorsabban nőljek?

2013. júl. 12. 16:46
1 2
 11/13 acelsziv ***** válasza:
Neem hugi. Én az a fajta vagyok, aki szemtől szemben is elküld a hisztis anyá.dba. De, ha annyira magabiztos vagy, akkor miért vergődsz itt egy olyan ostobaság miatt, amit más fel sem venne? Ja, hogy a magabiztosság már megáll, amikor a húgoddal kell összemérned magad? Szánalmas.
2013. júl. 15. 21:49
 12/13 A kérdező kommentje:

Nem, én csak kíváncsi voltam a véleményekre, annyira nem zavar. A hugommal nagyon jó a kapcsolatom, de valamibe ő jobb, valamibe meg én. Legyen szó magasságról, tanulásról stb. De a szóhasználatodat olvasva el tudom képzelni hogy milyen vagy....Nem ismerlek, de nem is szeretnék megismerni egy olyan embert, akinek ha rossz kedve van, mások kérdéseibe ír bunkó beszólásokat.

De én a vitát le is zárom, nem teremtek kapcsolatot egy nálam alacsonyabb gondolkodásmódú emberrel.

2013. júl. 15. 22:08
 13/13 acelsziv ***** válasza:

Na, csak kiugrott a nyuszi a bokorból. Ez a "nem zavar, csak megkérdeztem" mondat pont azt mutatja, hogy téged ez marhára zavar. Önbizalomkirálynő...

Kívánom, hogy találd meg önmagad és bocsáss meg a szüleidnek azért a génanyagért, amit kaptál tőlük.

Ja, és a szavaim: Mindenkinek ami jár cicus. Te ennyit érsz.

2013. júl. 15. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!