Hogyan lehetnék magasabb? Van rá valami gyógyszer vagy valami hasonló?
Én egy 24 éves fiú vagyok és egy "kicsit" zavar, hogy 165 cm-res vagyok.. a lányok így nem nagyona akarnak velem szóba állni.
Légyszi segítsetek, hogy hogyan lehetnék magasabb. :(
szerintem sehogy. de nyugtataskent, en egy nalam alacsonyabb, tenyleg alacsony sracba vagyok fulig szerelmes. pedig mindig is a magas pasikra buktam, ez az idealom, de beleszerettem es kesz. ezzel csak azt szeretnem mondani, hogy ne legyel ketsegbe esve, a szemelyiseg es az arc az, ami szamit, az igaz szerelmet igy is megtalalhatod.
15/L
A nyújtás max akkor jöhet be,ha hanyagtartásod van. Akkor "nőhetsz" valamicskét.
Amúgy veled egy magas vagyok, engem nem zavarna ha a srác rendes, vicces és szeretnivaló. 18/l
Tej.
Barátnőm osztálytársa állandóan tejet ivott, és rengeteg tejtermékkel tömte a hasát. Vaj, sajt, túró és társaik. Előtte az igen magas barátnőmmél kisebb volt, aztán már fél fejjel nagyobb lett nála. Persze kb egy év alatt nő az ember,de nem annyit, mint ő. És fiú volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!