Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék magasabb? Van...

Hogyan lehetnék magasabb? Van rá valami gyógyszer vagy valami hasonló?

Figyelt kérdés

Én egy 24 éves fiú vagyok és egy "kicsit" zavar, hogy 165 cm-res vagyok.. a lányok így nem nagyona akarnak velem szóba állni.

Légyszi segítsetek, hogy hogyan lehetnék magasabb. :(

2013. jún. 27. 18:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Sajnos nincs...
2013. jún. 27. 18:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha minden este rendesen nyújtasz, akkor néhány cm-t nősz (legalább is a tesómnál ez volt).
2013. jún. 27. 18:10
 3/10 A kérdező kommentje:
Nyújtani? hogyan? :O mit kell tennem? a tesód mit csinált?
2013. jún. 27. 18:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Hülyeség. A nyújtástól lazább leszel nem hosszabb.
2013. jún. 27. 19:03
 5/10 anonim ***** válasza:

szerintem sehogy. de nyugtataskent, en egy nalam alacsonyabb, tenyleg alacsony sracba vagyok fulig szerelmes. pedig mindig is a magas pasikra buktam, ez az idealom, de beleszerettem es kesz. ezzel csak azt szeretnem mondani, hogy ne legyel ketsegbe esve, a szemelyiseg es az arc az, ami szamit, az igaz szerelmet igy is megtalalhatod.

15/L

2013. jún. 27. 21:28
 6/10 anonim ***** válasza:

Irány Moszkva!

[link]

;) :)))

2013. jún. 27. 23:24
 7/10 anonim ***** válasza:

A nyújtás max akkor jöhet be,ha hanyagtartásod van. Akkor "nőhetsz" valamicskét.

Amúgy veled egy magas vagyok, engem nem zavarna ha a srác rendes, vicces és szeretnivaló. 18/l

2013. jún. 28. 15:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Én pont ilyen srác vagyok :( plusz még jószívű és megértő. és ezt nem én mondom, hanem a környezetemben élők. az egyetlen bűnöm a magasságom..
2013. jún. 28. 17:38
 9/10 acelsziv ***** válasza:
Sajnálom, barátom... Sehogy. De így is lehetsz rendkívül sikeres ember :)
2013. júl. 13. 18:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Tej.

Barátnőm osztálytársa állandóan tejet ivott, és rengeteg tejtermékkel tömte a hasát. Vaj, sajt, túró és társaik. Előtte az igen magas barátnőmmél kisebb volt, aztán már fél fejjel nagyobb lett nála. Persze kb egy év alatt nő az ember,de nem annyit, mint ő. És fiú volt.

2014. szept. 25. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!