A karod is kell epilálni?
Figyelt kérdés
szóval én nem értem hogy csak a lábakat kell,és bikini volnalat vagy a karod is?
15/l
#epilálás #karod
2013. júl. 9. 14:05
1/5 anonim válasza:
Én szőrtelenítem a karomat is, mert szőrös. Nem nagyon, de engem zavar. Ha csak pihék lennének, akkor nem tenném, de így letépem azt is
2/5 anonim válasza:
Nem kell, de ha zavar akkor szedd le.
3/5 anonim válasza:
Úgy szép, ha a teljes láb, tehát comb is, valamint a kar is szőrtelenítve van.
4/5 anonim válasza:
Semmit nem "kell" szőrteleníteni, te szabod meg, ahgy jobban éreznéd magad. Engem például egyáltalán nem zavar a karomon a szőr, pedig nem pihe, de sok mindenkit ismerek, aki inkább leszedi azt is.
5/5 anonim válasza:
Nekem világos a bőröm + sötét a hajam, ezért nagyon látszanak a szőrök, így a karomon is epilálom.
A combon szerintem érdemes, furcsa, hogyha a lábszárad csupasz, a combod meg pihés. :) 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!