Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol lehet epilálni?

Hol lehet epilálni?

Figyelt kérdés

Kicsit szőrösebb vagyok mint kéne, és zavar. Lehet hason, combon, derekamon,esetleg mellek között is epilálni? Nem fog megvastagodni, és szőrösebb lenni?

Köszi

L

2013. ápr. 28. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem ,hogy megerősödik.
2013. ápr. 28. 14:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Bárhol epilálhatsz.

Attól nem szokott vastagodni.

2013. ápr. 28. 15:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen lehet, de vigyazz hogy a gep tovestol tepje ki es ne csak letepje a szalakat.

Esetedben egy nogyogyaszt es egy endokeinologust is felkeresnek mivel ferfias eloszlasu szorosodest mutatsz.

Persze igy a tavlatokbol nem tudhatom hogy hogy nezel ki, de nem arr ha doki latja.

Nekem volt hormonalis problemam. Szorosodesem is.

Most kaptam ra fogamzasgatlot - nekem a cukorra metformin nem kellett- es mar 2.5 honap utan sokkalta jobb.

Menstueaciod rendes am?

2013. ápr. 28. 15:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez nem normális szőrösödés, inkább menj orvoshoz vele. ha meg csak szőke pici pihéid vannak az normális, azt nem szokás epilálni, mindenkinek olyan.
2013. ápr. 28. 17:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem mindíg rendszeres a menstruációm. Nem szőke pihék, hanem sötétebb szőrök.
2013. ápr. 28. 17:59
 6/7 anonim ***** válasza:

3-as vagyok:

Akkor irany a doki.

Hetfon elso dolgod delelott felhivni egy nogyogyaszt es egy endokrinologust.

A legjobb ha egy a ketto, neten vannak pcos oldalak ahol ajanlanak dokikat.

Csodasan rendbetudjak szedni az emert.

Ha brutalis csipod van hozza marmint olyan mintha oda jobban hiznal az is el fog mulni :) vizhaztartas-zavar, nem zsir az csak a menzesz egyes szakaszaban jobban visszatartja a vizet a szervezet... legalabbis nekem kulfoldon erre ajanlott gyogyszeres egy tablettat brutal jo volt habar csak ideiglenes.

aztan most hogy rendberaktak a hormonjaimat VEGLEGES! :)))

olyan jo!

2013. ápr. 28. 18:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, majd megyek orvoshoz :)
2013. ápr. 28. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!