Hol lehet epilálni?
Kicsit szőrösebb vagyok mint kéne, és zavar. Lehet hason, combon, derekamon,esetleg mellek között is epilálni? Nem fog megvastagodni, és szőrösebb lenni?
Köszi
L
Bárhol epilálhatsz.
Attól nem szokott vastagodni.
Igen lehet, de vigyazz hogy a gep tovestol tepje ki es ne csak letepje a szalakat.
Esetedben egy nogyogyaszt es egy endokeinologust is felkeresnek mivel ferfias eloszlasu szorosodest mutatsz.
Persze igy a tavlatokbol nem tudhatom hogy hogy nezel ki, de nem arr ha doki latja.
Nekem volt hormonalis problemam. Szorosodesem is.
Most kaptam ra fogamzasgatlot - nekem a cukorra metformin nem kellett- es mar 2.5 honap utan sokkalta jobb.
Menstueaciod rendes am?
3-as vagyok:
Akkor irany a doki.
Hetfon elso dolgod delelott felhivni egy nogyogyaszt es egy endokrinologust.
A legjobb ha egy a ketto, neten vannak pcos oldalak ahol ajanlanak dokikat.
Csodasan rendbetudjak szedni az emert.
Ha brutalis csipod van hozza marmint olyan mintha oda jobban hiznal az is el fog mulni :) vizhaztartas-zavar, nem zsir az csak a menzesz egyes szakaszaban jobban visszatartja a vizet a szervezet... legalabbis nekem kulfoldon erre ajanlott gyogyszeres egy tablettat brutal jo volt habar csak ideiglenes.
aztan most hogy rendberaktak a hormonjaimat VEGLEGES! :)))
olyan jo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!