Vajon ezzel a technikával mennyit tudnék fogyni?
Elhatároztam hogy egy hétig csak napi 6 almát eszek. Kettőt reggel, kettőt napközben, kettőt pedig este. Emellett edzegetnék, futnék tornáznék és sok folyadékot innék. Lemehetne ezzel egy hét alatt mondjuk 3 kiló? Vagy a szervezetem rááll gyorsraktározásra és nem lesz eredménye... Ha letelt az egy hét normalizálom az érkezésem mert neme egészséges ugyanazt enni nap mint nap. Azért fordultam ehhez a drasztikus módhoz mert hirtelen feljött rám 4 kiló amit szeretnék ilyen könnyedséggel le is dobni. :D
18/L
170 centi, 64 kiló
Elsőnek igaza van.
Én leadtam 2 kilót egy hét alatt! ;)
Napi 2 óra edzés, 4 liter víz, és 3x RENDES étkezés mellett. :D Kicsit kevesebbet ettem talán, mennyiséget tekintve, + letettem a csokiról/cukrokról/chipsekről, hasonlókról...
Ez hülyeség, már bocsánat. Az almával nem is viszel elegendő tápanyagot, emellett rettentően savasítana is.
Inkább mondj le a fehér lisztből készült dolgokról, fogyassz minél több rostban gazdag ételt (korpa, zöldségek), amelyek gyorsítják az emésztésed. Emellett az edzés elengedhetetlen, komolyan kell venni, inkább erre gyúrj rá szerintem, ne a táplálkozásban vezess be ilyen drasztikus dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!