Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a fogszabályzóról?

Binuus kérdése:

Mit gondoltok a fogszabályzóról?

Figyelt kérdés
Tegnap mondta az orvos hogy felső rögzített /drót xd/ kell..de nem tudom hogy milyen lesz.félek hogy nem fog jól állni.és még azt se tudom hogy azok a kis gumik benne milyen színűek legyenek.:o.SEGÍTSETEK!:)
2013. júl. 5. 22:19
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nos hátt köszönöm szépen mindenkinek!:)
2013. júl. 6. 10:14
 12/21 anonim ***** válasza:
Van egy barátnőm akinek nagyon jól állt, de már leszedték neki bár ő örült neki. Aztán van egy fiú barátom, akin látom hogy szégyelli és nem is szereti, hiába mondjuk, hogy nem is látszik meg semmi. Bár szerintem a fogszabi kb. mindenkin jól áll. (Nekem csak kivehetős van, de ha nem az lenne azt sem bánnám.)
2013. júl. 6. 18:39
 13/21 Robi997 válasza:
Hany eves vagy? :D Es amugy az aki mondta, hogy 2 hete tette fel, az hany evesen tette fel? :) MErt lehet hogy nekem is kenne, amugy attol en nem felek, hogy ki mit mond, mert nincs semmi baj vele
2013. júl. 6. 18:39
 14/21 anonim ***** válasza:

Nekem van, és imádom! :D

Nagyon kuszák voltak a fogsoraim, most már nagyjából szép egyenes! :3

Nekem porcelán brekettek vannak rajta, így nem olyan feltűnő.

[link]

[link]

A végeredményt mindenképpen megéri! :)) 15/l

2013. júl. 7. 04:19
 15/21 anonim ***** válasza:
Oh, és áprilisban, azaz 4. hónapja van meg! :D
2013. júl. 7. 04:20
 16/21 anonim válasza:
Kérjél fogszínűt, az (elvileg) nem látszik annyira. Én a második szakaszban vagyok és most cserélték ki vastagabbra az ívet. Nem tudsz enni, aludni, feszít, romlik a közérzeted, és az én esetemben nehezebben is beszélek (sokkal jobban ki kell nyissam a számat) lehet, hogy egyeseknek tetszik de szerintem undorító, lányon végképp. A legnagyobb ellenségemnek se kívánom azt, amin most keresztül megyek.
2013. júl. 9. 22:07
 17/21 A kérdező kommentje:
nekem csak annyit mondott az orvos hogy felső rögzített kell...én ilyenre gondoltam : [link]
2013. júl. 11. 17:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Azt, hogy alig várom, hogy levegyék:D Én a helyedbe biztos valami semleges színt választanék, ha már ilyen gumis, biztos nem rakatnék fel valami rikító, több színből álló variációt
2013. júl. 13. 15:45
 19/21 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó nekem holnap fogják felrakni és nagyon várom,nekem a gumi színe fekete-kék lesz,a gumi színét meg te döntöd el nézegess képeket és ott találsz :D !
2013. júl. 15. 21:12
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem nem lehetett választani színt..megse kérdezték, szerintem ne fémet rakass föl.
2013. júl. 15. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!