Mit gondoltok a fogszabályzóról?
Semmit, szükséges dolog, aranyos, 1-2 év múlva lekerül és szép lesz a fogsorod.
Olyan gumit válassz amilyet akarsz, később úgy is cserélni fogják, akkor meg kérsz másikat.
Én pinket vagy zöldet választanék, az ok egyszerű:szeretem a pinket és a zöldet.
nekem máfél éve van, nagyon megéri, nem kell tőle tartani, persze vannak szenvedős napok, legalábbis nekem voltak, de elvileg fél év és leveszik, és nagyon örülök, hogy rendbe lesz a fogam:) nekem porcelán van, mondogatta a doki, hogy tegyünk rá színes gumit de én nem akartam. hogy miért? szerintem gusztustalan. de ez csak az én véleményem. szerintem nem szép, hogy a fogadon ott van valami zöld, vagy lila vagy akármilyen kis gumi.
és egybként sok pasinak is bejön a fogszabi:) szóval nyugi, nem kell ráparázni.
a színeset meg próbáld ki, ha nem jön be, kb 5 hetente úgyis fogsz járni vissza, akkor kicserélik színtelenre.
de bármi kérdésed van nekem is írj bátran, rengeteg tapasztalatom van már vele, persze jó is meg rossz is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!