Veszthetek ezzel valamit?
Sziasztok!
A barátommal 2 hete szakítottunk. Nagyon szeretem őt, s vissza akarom szerezni őt. Ez a szakítás egy löketet adott, hogy a nyár alatt egy jó csaj formálódjon belőlem. Nem vagyok egoista, de eddig is elégedett voltam magammal, s a visszajelzésekből is tudom, hogy nem vagyok csúnya lány. Nem tartozom sem a kövér, sem a csontsovány lányok kategóriájába, mégis úgy határoztam, hogy elkezdek sportolni, egészségesebben étkezni, s változtatok a külsőmön is, mert sokkal jobban érezném magam. Persze az is ösztönöz, hogy megmutassam a volt barátomnak, hogy mit veszített, s reménykedem, hogy majd ezáltal rá fog jönni, hogy esetleg ezt elbaltázta, s újra együtt leszünk. A nyár alatt szeretném megvalósítani a tervemet, s ősszel már egy új lányként szeretnék előlépni. Persze nem drasztikus változásokra gondolok. De ha kudarcba fulladna a tervem akkor sem fogok bánkódni (persze rossz lesz), de legalább mindezeket saját magamért tettem. Szerintetek ez jó ötlet? :)
Haha minden csaj ezt csinalja a szakitas utan :) Szerintem sem eld bele magad, hogy visszakapod, meg amugy is, kinek kell olyan valaki aki korabban dobta.
De az mindenkepp jo, ha egeszsegesebben elsz, jobban odafigyelsz magadra. Es bar mostanaban mindenki azt hiszi, hogy minden a kulsorol szol, a belsodet is fejleszthetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!