15 vagyok,171 cm és túl nagyok a cicijeim.90 D-s a méretem. Ezzel mit kezdjek?
Akik írják hogy örülj neki, azoknak nincs ekkora mellük. Tudom, milyen zavaró, hogy egyrészt ennyi idősen kirívsz a kortársaid közül, gondolom jönnek is a megjegyzések dögivel. Másrészről pedig hátfájást okoz, kényelmetlen, sőt lehet nem is tudsz hason aludni, sportolás közben pedig elég kényelmetlen, fájdalmas tud lenni, hiába van a sportmelltartó. Az pedig nem elhanyagolható, hogy valószínűleg még növésben vana melled.
Nem tudom hány kiló vagy, de a genetikádnak köszönheted a melleidet, úgyhogy fogyókúrával nem nagyon fog összébb menni.
Ha évek múltán is nagyon fog zavarni, megműttetheted, végeznek mellkisebbítő műtétet, egy régi ismerősöm is kb 20 évesen kisebbre vetette a mellét mert nagyon zavarta. Úgyhogy kitartást. :)
Nekem 70D, és átérzem a problémád.
Alig találok magamra ruhákat, melltartót meg aztán végképp. :/
Nem nagyon tudsz vele mit kezdeni. Maximum fogyókúra, bár az se mindig segít. Én is mindenhonnan tudok fogyni, csak mellből nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!