15 vagyok,171 cm és túl nagyok a cicijeim.90 D-s a méretem. Ezzel mit kezdjek?
Valóban lehet rajtad némi plusz kiló, amit egy kis testedzéssel le tudsz adni.
A mell mérete leginkább adottság kérdése.
Itt egy páran írják, hogy - mivel van rajtad felesleg - fogyózással le tudsz adni a melledből is. Ez részben igaz - szintén alkat kérdése.
De azt ne feledd: ha egyszer a melledből el kezdesz fogyni, az látványosan meg fog ereszkedni, és soha sem lesz olyan mint most, még ha kétszeresére hízol vissza az évek során, akkor sem! Rosszabb esetben a bőröd is beráncosodhat, ami a későbbiekben komoly lelki traumát okozhat!
Időben szólok: fogadd el magad olyannak amilyen vagy - persze mozogni azt feltétlen kell - de a "fogyózok mellből"-t felejtsd el, mert visszahozhatatlanul tönkre teheted a melleid formáját, állagát!
Nekem a nővérem jó példa erre: hatalmas - de nagyon formás - mellei voltak. Intenzív fogyóba kezdett a gimiben, mert a sok "barátnője" folyton cseszegtette...
A melle valóban lejjebb ment, pillanatnyilag két kipukkant tejes-zacskóhoz hasonlatos, és iszonyúan depis, veri e fejét a falba, hogy hogy lehetett ilyen hülye!? (Anyu folyton veszekedett az eszement fogyózása miatt, de nem hallgatott rá!) Most az egész család - sok mindent megvonva magától - gyűjt egy mellkorrekcióra neki, mert már az öngyilkossággal is foglalkozott. Én nagyon sajnálom őt, de végül is ha akkor Anyura hallgat, akkor most az ország egyik legjobb nője lehetne... De a süket barátnők (és a média-ternd) "elvárásai" erősebbek voltak a józan tanácsoknál.
Tudod, mit kezdj velük? Rakd őket a kezembe. ;)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!